Afegir pòdcasts a la biblioteca mitjançant feeds RSS

Encara que un pòdcast no aparegui a YouTube Music, pots desar-lo igualment a la biblioteca mitjançant l'enllaç del feed RSS del programa. Obtén informació sobre com pots afegir pòdcasts a la teva biblioteca a continuació.

Com funciona

Abans de començar, inicia la sessió a l'aplicació YouTube Music amb un compte d'adult (per a majors de 18 anys). Quan escoltis un pòdcast allotjat en un feed RSS, l'amfitrió del feed RSS en qüestió tindrà accés a la teva adreça IP.

Si afegeixes un pòdcast per URL, inclourà les mateixes funcions que els pòdcasts a l'aplicació YouTube Music, però no podràs:

• Canviar entre el mode d'àudio i de vídeo.
  • Indicar que t'agrada o no t'agrada el contingut.
  • Compartir programes o episodis.
  • Veure la pàgina del canal del pòdcast.
  • Informar de programes o episodis.
  • Veure subtítols.

Afegir pòdcasts a la biblioteca mitjançant feeds RSS

1. A l'aplicació YouTube Music, toca Biblioteca .
  2. Toca Pòdcast a la part superior de la pantalla.
  3. A l'extrem inferior dret, selecciona Afegeix pòdcast .
  4. Selecciona Afegeix un pòdcast via feed RSS .
  5. Llegeix i accepta l'exempció de responsabilitat.
  6. Quan se't demani, introdueix l'URL del feed RSS que vols afegir a la teva biblioteca de YouTube Music.
  7. Toca Afegeix per desar el pòdcast a la biblioteca.

La majoria de pòdcasts estaran disponibles en qüestió de minuts, però alguns poden tardar més a mostrar-se a la biblioteca. Els pòdcasts que s'afegeixen mitjançant l'URL d'un feed RSS tenen la insígnia al costat del títol del pòdcast a la biblioteca.

Nota: és possible que els pòdcasts que s'afegeixin mitjançant l'enllaç d'un feed RSS no compleixin les directrius de la comunitat de YouTube. Si vols informar d'un pòdcast inadequat que s'ha afegit seguint els passos anteriors, contacta amb l'editor del contingut.

Suprimir el feed d'un URL de pòdcast de la biblioteca

Els pòdcasts que s'afegeixen a la biblioteca mitjançant l'URL d'un feed RSS funcionen de manera diferent als pòdcasts de YouTube Music. Si un pòdcast està disponible a YouTube Music, et recomanem que suprimeixis de la biblioteca el feed de l'URL corresponent.

Per suprimir el feed d'un URL de pòdcast de la biblioteca:

1. A l'aplicació YouTube Music, ves a Biblioteca.
  2. Toca el menú '' al costat del pòdcast que vols suprimir.
  3. Selecciona Suprimeix de la biblioteca.