Oppdag ny musikk på Samples-fanen

Samples-fanen i YouTube Music-appen gjør det morsomt, enkelt og spennende å oppdage musikk. Bla gjennom Samples-fanen for å se en uendelig, personlig tilpasset strøm av korte musikkvideosegmenter – fra nye utgivelser til gamle favoritter.

På Samples-fanen kan du

• utforske ny musikk
  • lagre sanger i biblioteket eller spillelister
  • dele klipp med venner
  • gå til hele videoer
  • finne relaterte videoer som inneholder sangene

Du finner Samples-fanen i YouTube Music-appen ved å trykke på Samples på menyen nederst.

Oppdag ny musikk på Samples-fanen

Du finner Samples-fanen i YouTube Music-appen ved å trykke på Samples på menyen nederst.

• Trykk rett på et klipp for å starte det eller sette det på pause.
  • Sveip ned for å gå videre til neste klipp.
  • Sveip opp for å gå tilbake til forrige klipp.

Lagre låter i Sanger du liker eller spillelister

Gjør følgende når du ser på klipp:

• Trykk på Liker for å lagre en sang i biblioteket.
  • Trykk på Lagre  for å lagre en sang i en spilleliste. Trykk på Endre for å velge en annen spilleliste.

Se Shorts-videoer som inneholder denne sangen

Få inspirasjon ved å se på Shorts-videoer som inneholder samplede sanger. I Samples-feeden klikker du på Shorts til høyre på skjermen. Da viderekobles du til YouTube-appen, der du kan se Shorts-videoer som andre brukere har laget.

Hvis du vil lage din egen Shorts-video med sangen, trykker du på Bruk denne lyden for å begynne å komme i gang.

Merk: Enkelte sanger kan ikke brukes i Shorts-videoer. Hvis du ikke ser alternativet Bruk denne lyden ved siden av et klipp, velger du en annen sang du vil lagre i Shorts-videoen.

Del klipp med venner

Hvis du finner et klipp du liker, kan du dele det med vennene dine via en link eller legge det ut på sosiale medier.

Slik deler du et klipp:

1. Gå til Samples-fanen i YouTube Music-appen.
  2. Finn klippet du vil dele.
  3. Trykk på Del til høyre på skjermen.
Velg ikonet til plattformen du vil dele utdraget på. Du kan også velge Kopiér for å kopiere linken til klippet og lime den inn et annet sted, for eksempel i en e-post eller tekstmelding.

Se hele videoen

Når du finner et klipp du liker, kan du se hele videoen ved å trykke på Spill av . Da spilles hele videoen av i YouTube Music-appen.

Andre handlinger

Trykk på Mer på et klipp for å

• starte en radiostasjon basert på sangen
  • spille av sangen som neste
  • legge til sangen i køen
  • gå til album- eller artistsiden

Hvis du trykker på albumgrafikken, viderekobles du til albumsiden.