Opdag ny musik med Samples

Samples er en ny oplevelse i YouTube Music-appen, der gør det sjovt, spændende og medrivende at lytte til musik. Gennemse fanen Samples for at finde en uendelig, tilpasset strøm af korte musikvideosegmenter – fra nye udgivelser til gamle favoritter.

Med Samples kan du:

• Udforske ny musik
  • Gemme sange i din samling eller på dine playlister
  • Dele med venner
  • Gå til hele videoer
  • Finde relaterede videoer, der bruger sangen

Du finder uddrag i YouTube Music-appen ved at trykke på Samples i menuen nederst.

Opdag ny musik med Samples

Du finder Samples i YouTube Music-appen ved at trykke på Samples i menuen nederst.

• Hvis du vil starte et uddrag eller sætte det på pause, skal du trykke direkte på det.
  • Stryg nedad for at gå videre til næste uddrag.
  • Stryg opad for at gå tilbage til det forrige uddrag.

Gem en sang i dine likes eller på dine playlister

Mens du ser et uddrag, kan du gøre følgende:

• Tryk på Like for at gemme en sang i din samling
  • Tryk på Gem for at gemme en sang på en playliste. Tryk på Skift for at vælge en anden playliste.

Se Shorts-videoer, der bruger denne sang

Slip kreativiteten løs ved at se Shorts-videoer med uddrag af sange. I Samples-feedet skal du klikke på Shorts til højre på skærmen. Du bliver omdirigeret til YouTube-appen, hvor du kan se Shorts-videoer, der er oprettet af andre brugere.

Hvis du vil lave din egen Shorts-video med sangen, skal du trykke på Brug denne lyd for at komme i gang.

Bemærk! Nogle sange kan ikke bruges i Shorts-videoer. Hvis du ikke kan se valgmuligheden Brug denne lyd ud for et uddrag, skal du gemme en anden sang til din Shorts-video.

Del uddrag med dine venner

Hvis du finder et uddrag, du kan lide, kan du dele det med dine venner ved hjælp af et link eller sende det til sociale medier.

Sådan deler du et uddrag:

1. Gå til fanen Samples i YouTube Music-appen.
  2. Find det uddrag, du vil dele.
  3. Tryk på Del til højre på skærmen.
Vælg ikonet for den platform, hvor du vil dele uddraget. Du kan også vælge Kopiér for at kopiere linket til uddraget og indsætte det et andet sted, f.eks. i en mail eller besked.

Se hele videoen

Når du finder et uddrag, du kan lide, kan du springe til hele videoen ved at trykke på Afspil . Hele videoen afspilles i YouTube Music-appen.

Andre handlinger

Tryk på Mere på et uddrag for at:

• Starte en radiokanal baseret på sangen
  • Afspille sangen som det næste
  • Føje sangen til din kø
  • Gå til en album- eller musikerside

Hvis du trykker på albumgrafikken, bliver du dirigeret til albumsiden.