Descobrir música nova amb Samples

Samples és una experiència nova de l'aplicació YouTube Music que et permet descobrir música de manera divertida, fàcil i immersiva. Navega per la pestanya Samples per trobar un flux infinit i personalitzat de segments de vídeos musicals curts, des de llançaments nous fins a clàssics de sempre.

Amb Samples, pots:

• Explorar música nova.
  • Desar cançons a la biblioteca o a les llistes de reproducció.
  • Compartir contingut amb els amics.
  • Accedir a vídeos complets.
  • Trobar vídeos relacionats que utilitzin la cançó.

Per trobar Samples a l'aplicació YouTube Music, toca Samples al menú de la part inferior.

Descobrir música nova amb Samples

Per trobar Samples a l'aplicació YouTube Music, toca Samples al menú de la part inferior.

• Per iniciar o posar en pausa una mostra, toca-la directament.
  • Per avançar a la mostra següent, llisca cap avall.
  • Per tornar a la mostra anterior, llisca cap amunt.

Desar una cançó al contingut que t'agrada o a les llistes de reproducció

Mentre mires una mostra:

• Toca M'agrada per desar una cançó a la biblioteca.
  • Toca Desa per desar una cançó en una llista de reproducció. Toca Canvia per seleccionar una altra llista de reproducció.

Veure els curts que han utilitzat aquesta cançó

Desperta la teva creativitat veient curts que incloguin cançons de mostra. Al feed de Samples, fes clic a Shorts a la part dreta de la pantalla. Se't redirigirà a l'aplicació YouTube per veure els curts creats per altres usuaris.

Per crear un curt que inclogui la cançó, toca Utilitza aquest so per començar.

Nota: algunes cançons no es poden utilitzar a Shorts. Si no veus l'opció Utilitza aquest so al costat d'una mostra, tria una altra cançó per desar-la al teu curt.

Compartir mostres amb amics

Si trobes una mostra que t'agrada, pots compartir-la amb els teus amics mitjançant un enllaç, o bé publicar-la als mitjans socials.

Per compartir una mostra:

1. Ves a la pestanya Samples a l'aplicació YouTube Music.
  2. Cerca la mostra que vulguis compartir.
  3. Toca Comparteix a la part dreta de la pantalla.
Selecciona la icona de la plataforma en què vols compartir la mostra. També pots seleccionar Copia per copiar l'enllaç de la mostra i després enganxar-lo en un altre lloc, com ara un correu electrònic o un missatge de text.

Veure el vídeo complet

Quan trobis una mostra que t'agradi, prem Reprodueix per anar al vídeo complet. El vídeo complet començarà a reproduir-se a l'aplicació YouTube Music.

Altres accions

Toca Més en qualsevol mostra per:

• Iniciar una emissora de ràdio basada en la cançó.
  • Reproduir la cançó següent .
  • Afegir la cançó a la cua .
  • Anar a la pàgina de l'àlbum o de l'artista .

Si toques la imatge de l'àlbum, se't dirigirà a la pàgina de l'àlbum.