Visa låtens medverkande i YouTube Music

Upptäck låtskrivarna och producenterna bakom det officiella ljudinnehållet du gillar mest. Utöka dina musikkunskaper och visa låtens medverkande i YouTube Music-appen.

Utforska låtskrivare och producenter i YouTube Music-appen

På sidan för medverkande visas låtskrivare, producenter och artister för en viss låt. Så här kan du ta reda på mer om dina favoritlåtar:

1. Öppna YouTube Music-appen på din mobila enhet.
  2. Sök efter en låt eller välj en låt från biblioteket .
  3. Tryck på Meny ” följt av Visa låtens medverkande .
Obs! Du kan bara se låtens medverkande i YouTube Music-appen. Håll utkik efter uppdateringar eftersom vi kan komma att utöka webbspelaren i framtiden.

Se låtens medverkande

Visa låtens medverkande visas när låtskrivare eller producenter ingår i metadatan som levereras till YouTube av skivbolaget eller distributören.

Om sidan för medverkande saknas eller om den innehåller fel kan du kontakta skivbolaget eller distributören.

Vissa skivbolag och distributörer inkluderar inte låtskrivare och producenter i sina metadataleveranser. Kontakta skivbolaget eller distributören om du vill att ditt medverkande ska delas med YouTube.