Se anerkjennelser for sanger i YouTube Music

Se hvilke låtskrivere og produsenter som står bak lydinnholdet du liker best. Utvid musikkunnskapene dine ved å se på anerkjennelser for sanger i YouTube Music-appen.

Utforsk låtskrivere og produsenter i YouTube Music-appen

På siden med anerkjennelsene for en sang kan du se hvilke låtskrivere, produsenter og utøvere som har laget sangen. Slik finner du ut mer om favorittsangene dine:

1. Åpne YouTube Music-appen på en mobilenhet.
  2. Søk etter en sang, eller velg en sang fra biblioteket .
  3. Trykk på Meny » etterfulgt av Se anerkjennelser for sangen .
Merk: Du kan bare se anerkjennelser for sanger i YouTube Music-appen. Det kan hende at vi utvider dette til nettspilleren i fremtiden, så vær på utkikk etter oppdateringer.

Få anerkjennelse for sanger

Se anerkjennelser for sangen  vises når låtskrivere eller produsenter er inkludert i metadataene som er sendt inn til YouTube av plateselskap eller distributører.

Hvis du ikke finner siden med anerkjennelser for en sang eller du ser noen feil på siden, bør du kontakte plateselskapet ditt eller distributøren din.

Noen plateselskaper og distributører inkluderer ikke låtskrivere og produsenter når de sender inn metadata. For å bekrefte at anerkjennelsene dine blir delt med YouTube, må du høre med plateselskapet ditt eller distributøren din.