Credits van nummers in YouTube Music weergeven

Ontdek wie de schrijvers en producers van je favoriete officiële audiocontent zijn. Check de credits van nummers in de YouTube Music-app en breid je muziekkennis uit.

Ontdek schrijvers en producers in de YouTube Music-app

Op de creditspagina vind je de schrijvers, producers en uitvoerende artiesten van een bepaald nummer. Voor meer informatie over je favoriete nummers:

1. Open de YouTube Music-app op je mobiele apparaat.
  2. Zoek een nummer of selecteer een nummer in je bibliotheek .
  3. Tik op Menu '' en dan Credits van nummer weergeven .
Opmerking: Je kunt credits van nummers alleen weergeven in de YouTube Music-app. Kom regelmatig terug voor updates, want in de toekomst breiden we deze pagina misschien uit naar de webspeler.

Wanneer credits van nummers worden weergegeven

Credits van nummer weergeven  is beschikbaar als er schrijvers of producers zijn opgenomen in de metadata die je label of distributeur aan YouTube heeft aangeleverd.

Neem contact op met je label of distributeur als er een creditspagina ontbreekt of deze een fout bevat.

Sommige labels en distributeurs nemen geen schrijvers en producenten op in de metadata die ze aanleveren. Neem contact op met je label of distributeur om te checken of je wordt opgenomen in de credits die ze met YouTube delen.