Se oplysninger om medvirkende i sangen i YouTube Music

Opdag sangskriverne og producerne bag dit foretrukne officielle lydindhold. Udvid din musikviden, og se oplysninger om medvirkende i sange i YouTube Music-appen.

Opdag sangskrivere og producere i YouTube Music-appen

Siden med oplysninger om medvirkende i sange viser sangskriverne, producerne og kunstnerne bag den valgte sang. Sådan får du flere oplysninger om dine yndlingssange:

1. Åbn YouTube Music-appen på din mobilenhed.
  2. Søg efter en sang, eller vælg en sang fra din samling .
  3. Tryk på Menu '' og så Vis medvirkende i sangen .
Bemærk! Du kan kun se oplysninger om medvirkende sangen i YouTube Music-appen. Tjek igen senere for at få opdateringer, da vi muligvis udvider funktionen til webafspilleren i fremtiden.

Få oplysninger om medvirkende i sangen

Vis medvirkende i sangen vises, når sangskrivere eller producere er inkluderet i de metadata, der leveres til YouTube af dit pladeselskab eller din distributør.

Hvis en side med oplysninger om medvirkende i en sang mangler eller indeholder fejl, skal du kontakte dit pladeselskab eller din distributør.

Nogle pladeselskaber og distributører medtager ikke sangskrivere og producere i deres metadataleveringer. For at tjekke, om dine oplysninger om medvirkende deles med YouTube, skal du kontakte dit pladeselskab eller din distributør.