Consultar els crèdits d'una cançó a YouTube Music

Descobreix els compositors i productors del contingut d'àudio oficial que més t'agrada. Amplia els teus coneixements musicals i consulta els crèdits de les cançons a l'aplicació YouTube Music.

Explorar els compositors i productors a l'aplicació YouTube Music

La pàgina de crèdits d'una cançó mostra els compositors, productors i artistes de la cançó seleccionada. Per obtenir més informació sobre les teves cançons preferides:

1. Obre l'aplicació YouTube Music amb el dispositiu mòbil.
  2. Cerca una cançó o selecciona'n una de la teva biblioteca .
  3. Toca Menú '' i després Mostra els crèdits de la cançó .
Nota: només pots consultar els crèdits de les cançons a l'aplicació YouTube Music. Torna per comprovar si hi ha actualitzacions, ja que és possible que s'ampliï al reproductor web en el futur.

Obtenir els crèdits d'una cançó

L'opció Mostra els crèdits de la cançó es mostrarà quan els compositors o productors s'incloguin a les metadades que la teva discogràfica o distribuïdor han publicat a YouTube.

Si falta la pàgina de crèdits d'una cançó o conté un error, contacta amb la discogràfica o el distribuïdor.

Algunes discogràfiques i distribuïdors no inclouen els compositors i productors en les seves metadades publicades. Per confirmar que els teus crèdits s'han compartit amb YouTube, contacta amb la teva discogràfica o distribuïdor.