Hitta musik och poddar i YouTube Music

Med YouTube Music kan du lyssna på musik och poddar du gillar. Läs mer om hur du söker bland musik och poddar i YouTube Music-appen.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Obs! Användarnas produktupplevelse kan variera i olika länder/regioner.

Upptäck musik och poddar på fliken Hem

Kolla in anpassade kanaler och rekommendationer utifrån humör, aktivitet eller lyssningshistorik. När du loggar in på YouTube Music med ditt Google-konto får du också rekommendationer utifrån musik och poddar du har lyssnat på via YouTube.

Du hittar nya rekommendationer på fliken Hem . Om du vill filtrera förslagen trycker du på en kategori högst upp på startskärmen.

Utforska ny musik och nya poddar

fliken Utforska  kan du hitta ny musik och nya poddar så att du kan utöka ditt bibliotek. Visa populära nya släpp, genrer, spellistor, poddar, avsnitt och annat för ditt land eller område, eller leta per kategori.

Skapa ditt bibliotek

Tryck på Bibliotek om du vill se låtar, spellistor, album och poddar som du har sparat i biblioteket. Som medlem i YouTube Music Premium kan du även kolla igenom nyligen spelade låtar och spellistor och se innehåll du har laddat ned.

Sök efter musik och poddar

Skriv i sökfältet för att söka efter musik och poddar i YouTube Music-appen. Filtrera resultaten med hjälp av kategorierna högst upp på sidan.

Håll dig uppdaterad om dina favoritartister

Använd aktivitetsflödet för att hitta nyheter från artister du följer, spellistor som skapats av dina vänner och mycket mer. Du kan också se kommentarer och gilla-markeringar på videor eller interagera med dina prenumeranter. Om du vill se ditt aktivitetsflöde loggar du in i YouTube Music-appen och trycker på längst upp på skärmen.

Sök på artistsidan eller kanalsidan

På artist- och kanalsidor visas annat innehåll från en viss kreatör. På artistsidor och kanalsidor kan du även läsa information, lägga till musik eller poddar i biblioteket eller ladda ned innehåll.