Finn podcaster i YouTube Music

Med YouTube Music kan du høre på podcaster du liker. Finn ut hvordan du blar gjennom og finner podcaster i YouTube Music-appen.

Merk: Brukere i enkelte land/regioner kan oppleve produktet på litt forskjellige måter.

Finn podcaster på Startside-fanen

Finn nye podcastanbefalinger og uferdige episoder på Startside-fanen . For å filtrere forslagene dine, trykker du på Podcaster øverst på startsiden.

Utforsk og oppdag nye podcaster

Utforsk-fanen  kan du finne nye podcaster og utvide biblioteket. Se populære podcaster og episoder i landet/området ditt, eller bla gjennom etter kategorier som

• Næringsliv
  • Humor
  • Gaming
  • Helse og trening
  • Musikk
  • Samfunn og kultur
  • Krim fra virkeligheten

Søk etter podcaster

Du kan også søke etter tilgjengelige serier og episoder. Filtrer etter Podcaster eller Episoder øverst på søkesiden for å avgrense resultatene.

Bla gjennom kanalsider

På kanalsiden kan du se andre podcaster og episoder fra skaperen. Du kan også bla gjennom kanalsider for å se detaljer, legge til podcaster i biblioteket ditt eller laste ned episoder.

For å komme til kanalsiden klikker du på kanalnavnet ved en podcastepisode.