Finn musikk og podcaster i YouTube Music

Med YouTube Music kan du høre på musikk og podcaster du liker. Finn ut hvordan du blar gjennom og finner musikk og podcaster i YouTube Music-appen.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Merk: Brukere i enkelte land/regioner kan oppleve produktet på litt forskjellige måter.

Oppdag musikk og podcaster på Startside-fanen

Her finner du stasjoner og anbefalinger som er basert på lytteloggen din eller tilpasset det du holder på med for øyeblikket. Når du logger på YouTube Music med Google-kontoen din, ser du også anbefalinger basert på musikk og podcaster du har lyttet til på YouTube.

Gå til Startside-fanen for å finne nye anbefalinger. For å filtrere forslagene dine trykker du på en kategori øverst på startskjermen.

Utforsk ny musikk og nye podcaster

Utforsk-fanen  kan du finne ny musikk og nye podcaster og utvide biblioteket ditt. Se populære utgivelser, sjangere, spillelister, podcaster og episoder med mer i landet/området ditt, eller bla gjennom etter kategori.

Bygg opp biblioteket ditt

Trykk på Bibliotek for å se sangene, spillelistene, albumene og podcastene du har lagret i biblioteket. Hvis du abonnerer på YouTube Music Premium, kan du også se sanger og spillelister du har spilt av nylig – samt innhold du har lastet ned.

Søk etter musikk og podcaster

Bruk søkefeltet til å finne musikk og podcaster i YouTube Music-appen. Bruk kategoriene øverst på siden for å filtrere resultatene.

Følg med på favorittartistene dine

Bruk aktivitetsfeeden for å finne nye utgivelser fra artister du følger, spillelister laget av vennene dine, med mer. Du kan også se kommentarer og likerklikk på videoer eller samhandle med abonnentene dine. For å se aktivitetsfeeden din logger du på YouTube Music-appen og trykker på øverst på skjermen.

Bla gjennom artist- eller kanalsiden

Artist- og kanalsider viser øvrig innhold fra den aktuelle skaperen. Du kan også bla gjennom informasjonen, legge til musikk eller podcaster i biblioteket ditt eller laste ned innhold fra artist- eller kanalsider.