Find podcasts i YouTube Music

Med YouTube Music kan du lytte til dine yndlingspodcasts. Se, hvordan du gennemser og finder podcasts i YouTube Music-appen.

Bemærk! Brugere i udvalgte lande/regioner kan have anderledes produktoplevelser.

Find podcasts på fanen Start

Find nye anbefalinger til podcasts og afsnit, der ikke er hørt færdigt, på fanen Start . Du kan filtrere dine forslag ved at trykke på Podcasts øverst på startsiden.

Udforsk og opdag nye podcasts

På fanen Udforsk kan du finde nye podcasts til at udvide din samling. Se populære podcasts og afsnit i dit land/din region, eller gennemse efter kategori, herunder:

• Erhverv
  • Komedie
  • Gaming
  • Sundhed og fitness
  • Musik
  • Samfund og kultur
  • True crime

Søg efter podcasts

Du kan også søge efter tilgængelige serier og afsnit. Filtrér efter Podcasts eller Afsnit øverst på søgesiden for at indsnævre dine resultater.

Gennemse kanalsiden

Kanalsiden viser andre podcasts og afsnit fra en bestemt youtuber. Du kan også finde podcastoplysninger, føje en podcast til din samling eller downloade afsnit fra kanalsiden.

Du kan gå til kanalsiden ved at klikke på kanalnavnet i et podcastafsnit.