Corregir els errors de registre a YouTube Premium i YouTube Music Premium

Si reps un missatge d'error quan intentes unir-te a YouTube Premium o YouTube Music Premium, cerca el missatge d'error corresponent a continuació per resoldre el problema.

"No hem pogut verificar el teu país"

YouTube ha de verificar el teu país per poder mostrar els plans i les ofertes que tens disponibles. Si reps el missatge "No hem pogut verificar el teu país", segueix els passos que hi ha a continuació per corregir el problema.

• Connecta't a una altra xarxa.
  • Utilitza un dispositiu diferent.
  • Compra YouTube Premium a través de l'aplicació mòbil:
  1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google amb què vols subscriure't.
  3. Selecciona la teva foto de perfil > Obtén YouTube Premium o Obtén Music Premium.
  4. Si compleixes els requisits, inicia la prova. En cas contrari, segueix els passos per iniciar la subscripció de pagament.
Si utilitzes activament un servei de servidor intermediari o de VPN, consulta el centre d'ajuda o el lloc web del servei per obtenir informació sobre com pots desactivar-lo. Quan ho hagis fet, subscriu-te a youtube.com/premium o youtube.com/musicpremium.

Comptes de Workspace

• No et pots registrar per obtenir una subscripció individual o familiar a YouTube Premium amb un compte de Workspace, tret que es tracti d'un compte de Workspace Individual.
  • Pots registrar-te per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube Premium amb qualsevol compte de Workspace.
  • Si creus que compleixes els requisits per gaudir d'una prova, però no veus aquesta opció, canvia al teu compte personal i registra't a youtube.com/premium.