Se YouTube Music Recap-oversikten din

De årlige og årstidsbaserte Recap-oversiktene inkluderer personlig tilpassede spillelister og statistikk om sangene og artistene du hørte mest på, samt andre ting fra året eller årstiden.

Recap-oversiktene er laget spesielt for deg, basert på den musikalske lytteloggen din på YouTube-plattformene. Din Recap oppdateres hver gang en ny årlig eller sesongbasert Recap-oversikt er tilgjengelig. Du kan alltid lagre tidligere statistikk og spillelister.

For å få Recap-spillelister og -statistikk i fremtiden, inkludert Recap-oversikten ved slutten av året, trenger du bare å fortsette å høre på musikk på YouTube.

Finn din Recap

Åpne Recap-oversikten din i YouTube Music

1. Åpne YouTube Music-appen på mobilenheten, og logg på kontoen din.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Din Recap.
  3. For å se snuttsamlingene, velg Se din Recap. Du kan også laste dem ned eller dele dem.

Hvis du har bilder i Google Foto og har gitt samtykke til bildefunksjonen, vises bildene dine i Recap. Du kan laste ned og dele de forskjellige bildekortene.

Hvis Recap-oversikten ikke er personlig tilpasset med bilder, kan det hende du må gi samtykke til bildefunksjonen. Slik samtykker du:

1. Åpne Recap-siden i YouTube Music-appen.
  2. I Koble til Google Foto-banneret velger du Koble til for å matche spor med bilder.
  3. Dra i Recap-siden for å laste den inn på nytt, slik at du kan se det personlig tilpassede fotoalbumet.
    • Merk: For å se bildene dine i Recap-oversikten må de være tilgjengelige i Google Foto.

Merk: Hvis du ikke vil at bildene dine skal vises i Recap-oversikten, kan du velge bort denne funksjonen. Slik velger du bort denne funksjonen:

1. Velg Administrer bilder på Recap-siden.
  2. Velg Administrer bilder på Google Foto på siden med innstillinger.

Åpne Recap-oversikten på YouTube

1. Åpne YouTube-appen på mobilenheten, og logg på kontoen din.
  2. Trykk på Deg-fanen nederst på skjermen.
  3. Trykk på Din Recap er klar! for å se den.

Du kan også gå til Recap-siden på YouTube Music og trykke på Se din Recap for å finne oversikten din. Der kan du laste ned og dele Recap-oversikten som snuttsamlinger. Du kan også legge til Recap-spillelisten i YouTube-biblioteket ditt, slik at du kan finne den igjen senere.

Del Recap-oversikten din

Du kan dele Recap-oversikten på ulike måter:

Del spillelisten (YouTube Music)

• Du kan dele Recap-spillelisten din ved å følge fremgangsmåten for å dele en spilleliste på YouTube Music.

Del bildekort (bare for YouTube Music)

• For å dele et bildekort, velg -ikonet når du er på Recap-siden.
  • Velg -ikonet for å laste ned statistikkortet. Når du har lastet ned statistikkortet, kan du dele det via andre sosiale apper.

Del snuttsamlinger (for YouTube og YouTube Music)

• Du kan dele et snuttsamlingskort ved å velge -ikonet når du ser på snuttsamlingene.
  • For å laste ned snuttsamlingskortene, velg -ikonet. Når du har lastet ned snuttsamlingskortene, kan du dele dem via andre sosiale apper.

Kvalifikasjonskrav for Recap

• Sørg for at du har nok innhold i seerloggen. Du må ha hørt på musikk i minst 4 timer på YouTube-plattformene for å få Recap per årstid og i minst 10 timer for å få Recap ved slutten av året.
  • Det kan hende at seerloggen din står på pause, eller at den ble gjenopptatt i løpet av tidsvinduet for Recap. Her kan du se innstillingene for YouTube-seerloggen.
  • Sørg for at du ikke har konfigurert automatisk sletting for aktivitet som er eldre enn 3 måneder. Du kan sjekke innstillingene for automatisk sletting her. Hvis du nylig har deaktivert automatisk sletting, kan det hende du fortsatt ikke ser Recap-oversikten.
  • Recap-oversikten er ikke tilgjengelig for brukere som hører mest på musikk laget for barn.

For å se Recap-siden på en mobilenhet må du ha YouTube- eller YouTube Music-appen installert på enheten:

• YouTube-appen
    • Android (versjon 18.43 eller nyere)
  • YouTube Music-appen
    • Android (versjon 5.32 eller nyere)