Se din YouTube Music Recap

Recaps sammanfattar året eller säsongen och innehåller anpassade spellistor och statistik som samlar de låtar och artister du lyssnat mest på och annat från det gångna året och säsongen.

Recaps har skapats bara för dig utifrån din lyssningshistorik på YouTubes plattformar. Din Recap uppdateras varje gång en ny Recap för året eller säsongen finns tillgänglig. Du kan alltid spara tidigare statistik och spellistor.

För att få fler Recap-spellistor och -statistik i framtiden, bland annat din Recap i slutet av året, behöver du bara fortsätta lyssna på musik på YouTube.

Hitta din Recap

Öppna din Recap i YouTube Music

1. Öppna YouTube Music-appen på din mobila enhet och logga in på ditt konto.
  2. Tryck på din profilbild följt av Din Recap.
  3. På Recap-sidan visas dina spellistor och din toppstatistik som berättelser.
  4. Om du vill se dina berättelser väljer du Titta nu. Du kan också ladda ned eller dela berättelserna.

Om du har foton i Google Foto och har valt att använda fotofunktionen visas de i Recap. Du kan ladda ned och dela alla dina fotokort med vänner.

Om anpassade foton inte visas i din Recap kan du behöva välja att använda fotofunktionen. Så här väljer du funktionen:

• Öppna din Recap-sida i YouTube Music-appen.
  • Välj Anslut i bannern Anslut till Google Foto för att matcha dina favoritspår med dina bilder.
  • Dra nedåt på sidan för Recap för att läsa in den igen och visa ditt anpassade fotoalbum.
    • Obs! Om du vill se dina foton i Recap måste du ha foton tillgängliga i Google Foto.

Obs! Om du inte vill se dina foton i din Recap kan du välja bort den här funktionen. Så här väljer du bort funktionen:

1. Välj Hantera foton på Recap-sidan.
  2. Välj Hantera foton i Google Foto på inställningssidan.

Öppna din Recap i YouTube

1. Öppna YouTube-appen på din mobila enhet och logga in på ditt konto.
  2. Tryck på din profil längst ned på skärmen.
  3. Tryck på Din Recap är här! om du vill se din Recap.

Du kan också besöka Music Recap och trycka på Se din Recap för att hitta din Recap. Ladda sedan ned och dela din Recap som berättelser. Du kan även lägga till din Recap-spellista i YouTube-biblioteket så att du kommer åt den i framtiden.

Dela din Recap

Du kan dela din Recap på några olika sätt:

Dela spellista (YouTube Music)

• Dela din Recap-spellista genom att följa stegen för att dela en spellista i YouTube Music.

Dela fotokort (endast YouTube Music)

• Dela ett fotokort genom att välja ikonen på din Recap-sida.
  • Du laddar ned statistikkortet genom att välja ikonen . Efter nedladdningen kan du dela statistikkortet via andra sociala appar.

Dela berättelser (YouTube och YouTube Music)

• Dela berättelsekortet genom att välja ikonen när du tittar på dina berättelser.
  • Ladda ned berättelsekorten genom att välja ikonen . Efter nedladdningen kan du dela berättelsekorten via andra sociala appar.

Behörighetskrav för Recap

• Se till att du har tillräckligt med visningshistorik. Du måste ha minst fyra timmars musiklyssningstid på alla YouTube-plattformar per säsong, och tio timmars musiklyssningstid för Recap i slutet av året.
  • Din visningshistorik kan för närvarande vara pausad eller ha återaktiverats under Recap-perioden. Se dina inställningar för visningshistorik på YouTube här
  • Se till att du inte har ställt in automatisk radering för aktiviteter som är äldre än tre månader. Du kan kontrollera inställningarna för automatisk radering här. Om du nyligen har inaktiverat automatisk radering kan det hända att din Recap inte visas ännu.
  • Recap är inte tillgänglig för användare som oftast lyssnar på musik som är avsedd för barn.

Om du vill komma åt Recap-sidan från en mobil enhet måste du ha YouTube-appen eller YouTube Music-appen installerad på enheten:

• YouTube-appen
    • iPhone (version 18.43 eller senare)
  • YouTube Music-appen
    • iPhone (version 5.32 eller senare, eller iOS 14 eller senare)