Feilsøk problemer med betaling via mobiloperatøren (direktefakturering via telefonregning)

Hvis du har problemer med et kjøp som er fakturert via mobiloperatøren din, kan du prøve feilsøkingstipsene nedenfor.

Tips for kunder som bruker direktefakturering via telefonregning for første gang

Hvis du har problemer med å kjøpe noe som faktureres via telefonregning, bør du først kontrollere at

• du er koblet til operatørens nettverk
  • du bruker YouTube Music-appen – ikke en nettleser på mobil eller datamaskin
  • Vi anbefaler dessuten at du slår av enheten, venter noen sekunder og så slår den på igjen. Prøv å gjennomføre kjøpet på nytt etter at du har slått på enheten igjen.

Andre feilsøkingstips

Gjør følgende hvis problemene vedvarer:
  • Sørg for at du bruker en personlig konto. Enkelte bedrifter kan blokkere fakturering via telefonregning for bedriftskontoer.
  • Sjekk at du ikke bruker en enhet med rottilgang.
  • Hvis du bruker en enhet med to SIM-kortspor, må du sette riktig SIM-kort i spor 1 og la spor 2 være tomt.

Kontrollér operatørinnstillingene

Hvis du ikke får løst problemet ved å følge de ovennevnte tipsene, kan det hende enkelte operatørinnstillinger påvirker tjenesten din. Kontakt operatøren din for å sjekke at
  • du ikke har nådd en eventuell begrensning for totalt månedlig forbruk eller priser på enkeltkjøp satt av operatøren (når disse grensene nås, forsvinner faktureringsalternativet)
  • du har nok på saldoen din til å dekke kjøpesummen, hvis du har en avtale med forskuddsbetaling
  • enheten og serviceavtalen din tillater større kjøpesummer
  • fakturering via telefonregningen kan brukes på enheten din

Hvis problemene vedvarer etter at du har fulgt disse trinnene, kan du kontakte mobiloperatøren for å få hjelp.

Tips for eksisterende abonnementer som faktureres via mobiloperatør

Hvis du pleier å betale for YouTube Music-abonnementet ditt med direktefakturering via telefonregning, men du nå har fått problemer med en betaling, kan du kontakte operatøren din for å finne ut hva som er årsaken. Det kan ha oppstått et problem med kontoen din, for eksempel at forbruksgrensen er overskredet.

Hvis det ikke finnes noe problem med operatørkontoen din, kan du prøve å fjerne den som betalingsmåte og legge den til på nytt:

1. Gå til Betalingsmåter-siden din på Google Pay, og fjern betalingsmåten med fakturering via telefonregning.
    Merk: Du kan ikke fjerne fakturering via telefonregning fra kontoen din hvis du bruker denne betalingsmåten i forbindelse med aktive abonnementer.
  2. Gå til YouTube-appen, og trykk på profilbildet ditt .
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Trykk på Betalte abonnementer, og fullfør registreringsprosessen igjen.

Hvis du ikke får lagt til fakturering via telefonregning på nytt, kan du følge feilsøkingstipsene for førstegangsbrukere ovenfor.

Hvis det ikke løser problemet, kan du kontakte mobiloperatøren for å få hjelp.