Resoldre problemes en pagar a través del proveïdor de serveis per a mòbils (facturació directa de l'operador)

Si tens problemes amb una compra facturada a través del teu operador de telefonia mòbil, prova aquests consells de resolució de problemes.

Consells per als clients nous amb facturació directa de l'operador

Si tens problemes per fer una compra mitjançant la facturació amb operador, et recomanem que primer comprovis el següent:

• Estàs connectat a la xarxa del teu operador.
  • Estàs utilitzant l'aplicació YouTube Music, no un navegador mòbil ni un ordinador.
  • A més, et recomanem que provis d'apagar el dispositiu, esperis uns segons i, a continuació, el tornis a engegar. Quan ho hagis fet, torna a intentar fer la compra.

Consells de resolució de problemes addicionals

Si encara tens problemes:
  • Assegura't que fas servir un compte personal. És possible que algunes empreses bloquegin la facturació amb operador en comptes d'empresa.
  • Comprova que no estàs fent servir un dispositiu rootejat.
  • Si utilitzes un dispositiu amb targetes dual SIM, assegura't d'inserir la targeta SIM correcta a la ranura 1 i de deixar la ranura 2 buida.

Comprovar la configuració d'un operador

Si cap dels consells anteriors ha solucionat el problema, és possible que algunes opcions de configuració de l'operador estiguin afectant el servei. Contacta amb el teu operador per assegurar-te que:
  • No has assolit cap límit de despesa mensual total o de preu per a compres individuals definit per l'operador (quan s'arriba a aquests límits, l'opció de facturació deixa d'estar disponible).
  • Tens prou saldo per a l'import de la compra, en cas que utilitzis un pla de prepagament.
  • El teu dispositiu i el pla de servei permeten les compres de contingut prèmium.
  • El teu dispositiu pot fer servir la facturació amb telèfon mòbil.

Si has provat aquests passos i encara tens problemes, contacta amb el teu proveïdor de serveis de telefonia mòbil per obtenir ajuda addicional.

Consells per a les subscripcions existents facturades a través d'un operador de telefonia mòbil

Si has estat utilitzant la facturació directa de l'operador per pagar una subscripció de YouTube Music i tens problemes amb el pagament, contacta amb el teu operador per saber el motiu pel qual s'ha rebutjat. És possible que hi hagi un problema amb el teu compte, com ara que s'hagi superat un límit de despesa.

Si no hi ha cap problema amb el compte de l'operador, prova de suprimir-lo com a forma de pagament i tornar-lo a afegir. Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Ves a la pàgina Formes de pagament de Google Pay i suprimeix la forma de pagament de facturació amb operador.
    Nota: no podràs suprimir la facturació amb operador del teu compte si utilitzes aquesta forma de pagament per a alguna subscripció activa actualment.
  2. Ves a l'aplicació YouTube i toca la teva foto de perfil .
  3. Toca Configuració .
  4. Toca Subscripcions de pagament i torna a completar el procés de registre.

Si tens problemes per tornar a afegir la facturació amb operador, prova els consells de resolució de problemes per a usuaris nous que t'hem donat més amunt.

Si no aconsegueixes solucionar-ho, contacta amb el teu proveïdor de serveis de telefonia mòbil per obtenir ajuda addicional.