Kom i gang med YouTube Kids på dit tv

YouTube Kids is moving: In July, the YouTube Kids app icon on your TV will be going away. But, you can still use YouTube Kids on your TV by going to your child’s profile in the YouTube app.

To get started using this new experience, download the YouTube app on your smart TV, streaming device, or game console. Learn more about entering YouTube Kids through the YouTube app

Du kan åbne YouTube Kids ved at gå til dit barns profil i YouTube-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol.

Kom godt i gang med YouTube Kids i YouTube-appen på dit tv

Se, når du er logget ind

Der er mange fordele ved at være logget ind, når du bruger YouTube Kids. Du kan bl.a. tilpasse dit barns oplevelse og konfigurere indstillinger for børnesikring. Selv hvis du logger ind på YouTube på et andet smart-tv, en streamingenhed eller en spillekonsol, er dit barns YouTube Kids-profil den samme og klar til brug.

Kom godt i gang ved at downloade YouTube-appen og logge ind med den samme konto, som du brugte til at konfigurere dit barns YouTube Kids-profil. Derefter skal du gøre følgende:

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol.
  2. Hvis appen åbner skærmen, der viser "Hvem ser med?", skal du vælge dit barns profil for at åbne YouTube Kids.
  3. Hvis appen åbner og logger dig ind på en konto:
    1. Gå til menuen til venstre.
    2. Vælg dit profilbillede for at åbne kontosiden.
    3. Vælg dit barns konto for at skifte til YouTube Kids.
Bemærk! Hvis du vælger en konto, der både er en forældrestyret YouTube-konto og konfigureret til YouTube Kids, får dit barn den forældrestyrede oplevelse.

Hvis en af dine valgmuligheder er en YouTube Kids-profil, du ikke længere bruger, kan du slette den fra alle enheder.

Se, uden at være logget ind

Når du har downloadet YouTube-appen, kan dit barn se YouTube Kids uden at være logget ind. Sådan kommer du i gang:

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol.
  2. Gå til menuen til venstre.
  3. Vælg profilbilledet for at åbne kontosiden.
  4. Vælg Konfigurer YouTube Kids.
  5. Vælg Opret en gæstekonto.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at oprette en YouTube Kids-profil, som du kan bruge uden at være logget ind.

Når du har fulgt vejledningen, vil der være mulighed for at vælge en YouTube Kids-profil på kontosiden eller på skærmen "Hvem ser med?". Når du vælger denne profil, kommer du til YouTube Kids.

Hvis du på et tidspunkt vil fjerne denne YouTube-gæsteprofil, skal du:

1. Åbne YouTube-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol.
  2. Gå til menuen til venstre.
  3. Vælge profilbilledet for at åbne kontosiden.
  4. Vælge knappen til kontoadministration under YouTube Kids-profilen.
  5. Vælge Fjern fra denne enhed.