Començar a utilitzar YouTube Kids en un televisor

YouTube Kids is moving: In July, the YouTube Kids app icon on your TV will be going away. But, you can still use YouTube Kids on your TV by going to your child’s profile in the YouTube app.

To get started using this new experience, download the YouTube app on your smart TV, streaming device, or game console. Learn more about entering YouTube Kids through the YouTube app

Per accedir a YouTube Kids, ves al perfil del teu fill o filla a l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en línia o a la videoconsola.

Començar a utilitzar YouTube Kids a l'aplicació YouTube al televisor

Mirar vídeos amb la sessió iniciada

Utilitzar YouTube Kids amb la sessió iniciada té molts avantatges, com ara la personalització de l'experiència del teu fill o filla i la configuració dels controls parentals. Encara que iniciïs la sessió a YouTube en un altre televisor intel·ligent, dispositiu de reproducció en continu o videoconsola, el teu fill o filla podrà utilitzar el mateix perfil de YouTube Kids.

Per començar, baixa l'aplicació YouTube i inicia la sessió amb el mateix compte que vas utilitzar per configurar el perfil de YouTube Kids del teu fill o filla. Aleshores:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola.
  2. Si l'aplicació s'obre amb la pantalla "Qui està mirant?", selecciona el perfil del teu fill o filla per entrar a YouTube Kids.
  3. Si l'aplicació s'obre amb la sessió iniciada en un compte:
    1. Ves al menú de l'esquerra.
    2. Per obrir la pàgina de comptes, selecciona la teva foto de perfil.
    3. Selecciona el compte del teu fill o filla per canviar a YouTube Kids.
Nota: si selecciones un compte que és un compte de YouTube supervisat i s'ha configurat per a YouTube Kids, el teu fill o filla obtindrà l'experiència supervisada.

Si una de les opcions és un perfil de YouTube Kids que ja no utilitzes, pots suprimir-lo de tots els dispositius.

Mirar vídeos amb la sessió tancada

Un cop hagis baixat l'aplicació YouTube, el teu fill o filla podrà veure YouTube Kids fins i tot amb la sessió tancada. Per començar:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola.
  2. Ves al menú de l'esquerra.
  3. Per obrir la pàgina de comptes, selecciona la foto de perfil.
  4. Selecciona Configura YouTube Kids.
  5. Selecciona Configura un compte de convidat.
  6. Segueix els passos en pantalla per crear un perfil de YouTube Kids que podràs fer servir amb la sessió tancada.

Si has seguit aquests passos, veuràs una opció de perfil de YouTube Kids a la pàgina de comptes o a la pantalla "Qui està mirant?". Quan seleccionis aquest perfil, aniràs a YouTube Kids.

Si vols suprimir aquest perfil de convidat de YouTube en qualsevol moment:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola.
  2. Ves al menú de l'esquerra.
  3. Per obrir la pàgina de comptes, selecciona la foto de perfil.
  4. Selecciona el botó de gestió del compte que hi ha a sota del perfil de YouTube Kids.
  5. Selecciona Suprimeix d'aquest dispositiu.