YouTube Kidsin selainversion järjestelmävaatimukset ja sovelluksen saatavuus

Voit käyttää YouTube Kidsin selainversiota tietokoneellasi.

Selainvaatimukset kirjautuneille käyttäjille:

• Chrome 50+
  • Firefox 44+
  • Edge 14+

Selainvaatimukset ei-kirjautuneille käyttäjille:

• Chrome 50+
  • Firefox 44+
  • Edge 14+
  • Safari 9+

Maat, joissa YouTube Kidsin selainversio on saatavilla

Alankomaat, Argentiina, Australia, Azerbaidžan, Belgia, Bosnia, Brasilia, Bulgaria, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Filippiinit, Georgia, Ghana, Indonesia, Intia, Irlanti, Italia, Itävalta, Jamaika, Japani, Kanada, Kazakstan, Kenia, Kolumbia, Kroatia, Luxemburg, Makedonia, Malesia, Meksiko, Montenegro, Nepal, Nigeria, Norja, Pakistan, Peru, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Senegal, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Sri Lanka, Suomi, Sveitsi, Tansania, Tanska, Thaimaa, Tšekki, Uganda, Ukraina, Uusi-Seelanti, Valko-Venäjä, Venäjä, Vietnam, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Zimbabwe.

YouTube Kidsin selainversio tulee myöhemmin saataville myös muihin maihin.