YouTube Kids ‑selainversion lapsilukkoasetukset

Voit räätälöidä lapsesi käyttökokemusta YouTube Kids ‑selainversion lapsilukkoasetuksilla, jotka saa näkyviin seuraavasti:

1. Napauta minkä tahansa sivun oikeasta yläkulmasta lukkokuvaketta .
  2. Ratkaise kertolasku (vahvistaaksesi että olet vanhempi) ja klikkaa Lähetä.

Sisältöasetukset

Valitse lapsellesi sopiva sisältövaihtoehto:
  • Alle esikouluikäiset (4-vuotiaille ja sitä nuoremmille suositeltua sisältöä): Videoissa korostuvat luovuus, leikkisyys, oppiminen ja tutkiminen. Järjestelmämme pyrkii seulomaan pois kaiken alle esikouluikäisille sopimattoman sisällön, mutta kaikkia videoita ei ole tarkastettu erikseen. Jos näet meiltä ohi mennyttä sopimatonta sisältöä, estä se tai ilmoita meille niin tarkastamme sen pian. Hakutuloksissa näytetään vain enintään 4-vuotiaille suositeltua sisältöä.
  • Nuoremmat lapset (5–7-vuotiaille suositeltua sisältöä): Lapset voivat tutkia kiinnostavia aiheita ja hakea monenlaista sisältöä, kuten kappaleita, piirrettyjä, askarteluvideoita ja muuta mukavaa. Järjestelmämme pyrkii seulomaan pois kaiken nuoremmille lapsille sopimattoman sisällön, mutta kaikkia videoita ei ole tarkastettu erikseen. Jos näet meiltä ohi mennyttä sopimatonta sisältöä, estä se tai ilmoita meille niin tarkastamme sen pian. Hakutuloksissa näytetään vain enintään 7-vuotiaille suositeltua sisältöä.
  • Vanhemmat lapset (8–12-vuotiaille suositeltua sisältöä): Itsenäisemmin toimivat lapset saavat selailla enemmän sisältöä, esimerkiksi musiikkivideoita, pelisisältöä, koko perheelle sopivia vlogeja ja tiedeaiheita. Järjestelmämme pyrkii seulomaan pois kaiken aikuisille tarkoitetun sisällön, mutta kaikkia videoita ei ole tarkastettu erikseen. Jos näet meiltä ohi mennyttä sopimatonta sisältöä, estä se tai ilmoita meille niin tarkastamme sen pian. Hakutuloksissa näytetään vain enintään 12-vuotiaille suositeltua sisältöä.

Haun ottaminen pois päältä

Voit rajoittaa lapselle näkyviä videoita poistamalla hakutoiminnon käytöstä.
Kun haku on otettu pois päältä, lapsesi voi katsoa videoita vain YouTube Kidsin tarkastamilta kanavilta.
Jos haku on päällä, lapsesi voi hakea uusia videoita YouTube Kidsin miljoonien videoiden valikoimasta.
Huom. Muista, että lapsesi saattaa joskus löytää sisältöä, jota et halua hänen katsovan. Voit tehdä ilmoituksen tällaisesta sisällöstä, niin tarkistamme sen normaalia nopeammin.
Haku otetaan pois päältä asetuksista .
Kun haku otetaan pois päältä, YouTube Kidsin selainversion haku- ja katseluhistoria tyhjennetään. Tämä nollaa Videosuositukset ja Katso uudelleen ‑sisällön. Katso lisätietoja hakutoiminnosta YouTube Kidsissä.

Vanhemman vahvistus

Lapsilukkoasetuksille voi luoda oman tunnuskoodin.

Lähetä palautetta

Pyrimme jatkuvasti parantamaan YouTube Kidsiä, ja voit auttaa siinä kertomalla meille mielipiteesi sovelluksesta.
  1. Mene lapsilukkoasetuksiin.
  2. Valitse Lähetä palautetta.

Katselu- ja hakuhistorian tyhjentäminen

Näin voit tyhjentää katselu- ja hakuhistorian sekä samalla videosuositukset ja Katso uudelleen ‑kohdan:
  1. Mene lapsilukkoasetuksiin.
  2. Valitse Tyhjennä historia.

Katselu- ja hakuhistorian keskeyttäminen

Kun keskeytät historiatietojen tallentamisen, YouTube Kids ‑sovellus ei käytä katsottuja videoita tai käytettyjä hakutermejä videosuositusten pohjana eikä lisää niitä Katso uudelleen ‑kohtaan.
  1. Mene lapsilukkoasetuksiin.
  2. Laita Keskeytä historiatietojen käyttö ‑asetus päälle tai pois.

Tietosuoja ja ehdot

YouTube Kidsin tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat aina saatavilla. Mene lapsilukkoasetuksiin ja valitse tietosuojakäytäntö tai YouTuben käyttöehdot.

Voit myös avata tietosuojakäytännön ja käyttöehdot suoraan millä tahansa selaimella. YouTube Kidsin tietosuojakäytäntö on osoitteessa kids.youtube.com/privacynotice ja YouTube Kidsin käyttöehdot ovat osoitteessa kids.youtube.com/terms