YouTube Kidsin käyttö selaimella

Voit katsella YouTube Kidsin videoita selaimella osoitteessa www.youtubekids.com. Vain vanhemmat voivat ottaa YouTube Kidsin käyttöön.

YouTube Kidsin käyttö selaimella

1. Siirry selaimella osoitteeseen www.youtubekids.com ja seuraa näytön ohjeita.
  2. Ilmoita syntymävuotesi vahvistaaksesi ikäsi.
  3. Valitse, haluatko kirjautua sisään. Kirjautuneena saat käyttöösi enemmän ominaisuuksia ja lapsilukkoasetuksia.

Jos kirjaudut

1. Jos selaimellasi on jo tili, jolla haluat kirjautua sisään, valitse tili ja napauta KIRJAUDU SISÄÄN
  2. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, jota haluat käyttää, lisää uusi Google-tili näytölle tulevien ohjeiden mukaan. Kun olet lisännyt tilisi, napauta KIRJAUDU SISÄÄN.
  3. Lue ja hyväksy YouTube Kidsin tärkeät tietosuojaehdot. Valitse sitten Seuraava ja lisää salasanasi.
  4. Luo lapsellesi profiili, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  5. Valitse lapsellesi sopiva sisältövaihtoehto. Näyttöön ilmestyy lisätietoja valitsemastasi sisältötasosta. Klikkaa VALITSE.

Jos haluat rajata valikoimaa tätä tarkemmin, tutustu lapsilukkotoimintoihin ja vanhempien asetuksiin . Voit hallita lapsesi YouTube Kids ‑profiilin lapsilukkotoimintoja kahdella tapaa:

• YouTube Kidsissä lapsen laitteella
    • linkitetyn vanhemman tilin YouTube-asetuksista kohdasta "Vanhempien asetukset".
  6. Valitse, haluatko ottaa haun käyttöön.
  7. Seuraavaksi sinulle näytetään vanhemmille tarkoitettu YouTube Kids ‑sovelluksen esittely. Siinä kerrotaan, mistä lapsilukkoasetukset löytyvät, miten videoita estetään tai miten niistä voi tehdä ilmoituksia ja miten näet lapsesi katseluhistorian.
  8. Kun olet valmis, klikkaa VALMIS.

YouTube Kidsin mobiilisovellus ja selainversio

YouTube Kidsin selainversio (www.youtubekids.com) muistuttaa YouTube Kids ‑mobiilisovellusta, mutta muutamat ominaisuudet eivät ole käytettävissä selaimessa.

Seuraavat ominaisuudet eivät ole käytettävissä selainversiossa:

• offline-tila
  • puhehaku
  • ajastin.

Lue lisää YouTube Kids ‑mobiilisovelluksesta YouTube Kidsin vanhempien oppaasta.

Jos et kirjaudu

1. Jos jatkat ilman kirjautumista, valitse seuraavalla sivulla OHITA.
  2. Lue ja hyväksy YouTube Kidsin tärkeät tietosuojaehdot. Jos hyväksyt ehdot, klikkaa HYVÄKSYN.
  3. Tämän jälkeen valitse lapsellesi sopiva sisältövaihtoehto.
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto. Näyttöön ilmestyy lisätietoja valitsemastasi sisältötasosta.
  5. Klikkaa VALITSE.
  6. Valitse, haluatko ottaa haun käyttöön.
  7. Seuraavaksi sinulle näytetään vanhemmille tarkoitettu YouTube Kids ‑sovelluksen esittely. Siinä kerrotaan, mistä lapsilukkoasetukset löytyvät, miten videoista voi tehdä ilmoituksia ja miten näet lapsesi katseluhistorian.
  8. Kun olet valmis, klikkaa VALMIS.