Konfigurer Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme for dit barn

Du kan styre, hvilket YouTube-indhold dit barn kan se på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, takket være en række indstillinger for børnesikring. Du kan vælge den bedste løsning til din familie, uanset om du kun vil begrænse indholdet for dine børn eller for alle, som bruger din enhed.

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle lande, i alle områder og på alle sprog.

Begræns adgang til indhold ved hjælp af filtre

Med indholdsfiltre i Google Home-appen kan du blokere eksplicit musik- og videoindhold fra YouTube og andre musik- og radiotjenester.

Du kan vælge, om filtre skal gælde for alle, der bruger din enhed, eller om de kun skal gælde for gæster og børn med en Family Link-konto. Du kan anvende filtre for en bestemt enhed eller for alle understøttede enheder.

Begræns adgang til indhold på dine Google Nest-højttalere og -skærme.

Konfigurer børnesikring

Du kan styre nogle af de funktioner, dit barn kan bruge, samt hvilket indhold barnet har adgang til på højttalere, smartskærme og smartvækkeure med indstillingerne for børnesikring i Google Assistent. Hvis du har mere end ét barn, kan du konfigurere forskellige indstillinger for børnesikring for hvert barn.

Bemærk! Dine enheder og apps skal være opdateret, for at børnesikring kan fungere korrekt.

Med indstillinger for børnesikring kan du:

• Konfigurere mediestyring for musik eller videoer
  • Blokere nyheder eller podcasts
  • Planlægge Pause
  • Administrere brugen af andre Google Assistent-funktioner

Vigtigt! Denne funktion fås kun i USA og på engelsk.

Konfigurer børnesikring på Google Assistent-enheder.

Forældrestyret oplevelse på YouTube

Forældre, der har besluttet, at deres børn på under 13 år (eller den gældende minimumsalder i det pågældende land/område) er klar til at bruge YouTube, kan konfigurere en forældrestyret oplevelse på YouTube, som er knyttet til deres egen konto. Denne mulighed begrænser, hvilke videoer et barn kan finde og se, ved hjælp af indstillinger for indhold, der er valgt af en forælder.

Ved brug af en forældrestyret oplevelse kan barnet bede Google Nest- eller Google Home-enheden om at afspille videoer fra YouTube eller afspille musik fra YouTube Music. Sådan gør du:

1. Opret en Google-konto til dit barn, hvis barnet ikke har en i forvejen.
  2. Aktivér den forældrestyrede oplevelse for dit barns konto.
  3. Se og rediger børnesikring og andre indstillinger for dit barn.
  4. Konfigurer Voice Match for dit barn. Når dit barn beder din enhed om at afspille YouTube-videoer eller YouTube Music, afspiller din enhed kun medier, der matcher de indstillinger for indhold, du vælger.

Bemærk! Casting af videoer fra YouTube-appen til andre enheder (bl.a. fjernsyn) er ikke tilgængelig for forældrestyrede konti.

YouTube Kids

YouTube Kids-appen og -weboplevelsen omfatter populære børnevideoer og nyt indhold, der tilbyde på en måde, som er sikrere og nemmere at bruge.

Du kan lade alle i din husstand, bl.a. gæster, afspille videoer fra YouTube Kids via din højttaler eller skærm, når du knytter YouTube Kids til den pågældende enhed. Hvis du tilknytter dit barns Google-konto, der administreres via Family Link, kan dit barn bede din højttaler eller skærm om at afspille indhold fra den YouTube Kids-konto, du har konfigureret for barnet.

Hvis du vil knytte YouTube Kids til din højttaler eller skærm, skal du bruge

• En Google Nest-skærmenhed, f.eks. Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max

ELLER

• En Google Nest- eller Google Home-højttaler, der er tilknyttet et fjernsyn med Chromecast. Der er ikke mulighed for kun at afspille lyd.

Konfigurer din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Bemærk! Hvis du knytter dit barn til din Google Nest- eller Google Home-højttaler med en Google-konto, der administreres via Family Link, anvendes de gældende indstillinger for børnesikring. Ellers understøttes følgende handlinger på YouTube Kids ikke:

• Aktivér eller deaktiver Søgning
  • Ryd søge- og afspilningshistorikken, og sæt det på pause
  • Bloker eller rapportér videoer eller kanaler, bl.a. videoer eller kanaler, du tidligere har blokeret på en telefon eller tablet. Videoer eller kanaler, som du tidligere har blokeret på en anden enhed, kan stadig afspilles på Nest- og Home-enheder.
  • Adgang til indholdsniveauet Større børn på YouTube Kids

Vores systemer forsøger at udelukke indhold, der ikke er egnet til børn, men intet automatiseret system er perfekt, og vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Hvis du finder en video, der ikke er passende for børn, mens du ser YouTube Kids på din skærm, kan du rapportere den. Rapportering af videoer understøttes ikke på Google Nest- eller Google Home-højttalere.

Til generelle Google-brugere (konti, som ikke administreres via Family Link):
Sådan knytter du YouTube Kids til din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm:
  1. Åbn Google Home-appen .
  2. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

5. Gå tilbage til startskærmen og så tryk på Medier.
  6. Tryk på Videoer under "Administrer dit system".
  7. Tryk på TILKNYT under "YouTube Kids".
  8. For at fortsætte skal du vælge KOM GODT I GANG.
    1. Du bliver bedt om at logge ind med din Google-konto for at verificere din identitet, før du kan tilknytte YouTube Kids. Du skal bruge den samme Google-konto, som du bruger til din højttaler eller skærm.
  9. På det sidste skærmbillede skal du trykke på UDFØR for at fuldføre konfigurationen.

Når konfigurationen er fuldført, kan alle i din husstand se videoer på YouTube Kids via din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Sørg for at angive YouTube Kids i din anmodning. Eksempel: "Hey Google, afspil videnskabsvideoer på YouTube Kids". Du kan også konfigurere filtre i Google Home-appen, så YouTube Kids er den eneste videotjeneste, som er tilgængelig for dine børn og gæster.

Konfigurer filtre på dine Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme.

Vores systemer forsøger at udelukke indhold, der ikke er egnet til børn, men intet automatiseret system er perfekt, og vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Hvis du finder en video, der ikke er passende for børn, mens du ser YouTube Kids på din skærm, kan du rapportere den. Rapportering af videoer understøttes ikke på Google Nest- eller Google Home-højttalere.

Sådan fjerner du tilknytningen af YouTube Kids fra dine Google Nest- eller Google Home-enheder:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

5. Gå tilbage til startskærmen og så tryk på Medier.
  6. Tryk på Videoer under "Administrer dit system".
  7. Tryk på FJERN TILKNYTNING under "YouTube Kids".

For Google-konti, der administreres via Family Link:

Når dit barn beder din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm om videoer på YouTube Kids fra en konto, som er forældrestyret via Family Link, respekteres følgende indstillinger for børnesikring:
  • Om søgning er slået til eller fra
  • Afspilningshistorikken er blevet ryddet eller sat på pause
  • Blokerede videoer eller kanaler
  • Indstillinger på indholdsniveau

Hvis du vil bruge YouTube Kids via en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, skal du konfigurere YouTube Kids for dit barn på families.youtube.com. Du skal også konfigurere dit barns forældrestyrede konto som en bruger, der er genkendt med Voice Match på din højttaler eller skærm.

Når disse trin er fuldført, kan dit barn bede din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm om at afspille videoer fra YouTube Kids.

Andre brugerkonti, som ikke administreres med Family Link, skal følge ovenstående vejledning under afsnittet Til generelle Google-brugere (konti, som ikke administreres via Family Link).

Hvis du vil forhindre dit barn i at se videoer på YouTube Kids, kan du slå søgning fra i indstillinger for YouTube Kids i Family Link. Du kan også bruge filtre på din højttaler eller skærm til at blokere alle videotjenester for dit barns forældrestyrede konto.

Vores systemer forsøger at udelukke indhold, der ikke er egnet til børn, men intet automatiseret system er perfekt, og vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Hvis du finder en video, der ikke er passende for børn, mens du ser YouTube Kids på din skærm, kan du rapportere den. Rapportering af videoer understøttes ikke på Google Nest- eller Google Home-højttalere.