Je abonneren op kanalen op YouTube Kids

Met een YouTube Kids-profiel kan je kind zich abonneren op de meeste kanalen in YouTube Kids door op Abonneren Subscribe op de kijk- of kanaalpagina te tikken. Als er nieuwe video's beschikbaar zijn op de kanalen waarop je kind is geabonneerd, worden deze uitgelicht op het scherm Aanbevolen. Je vindt de geabonneerde kanalen ook op Nog een keer kijken .

Je kunt de abonnementen van je kinderen bekijken in Nog een keer kijken. Hier kun je abonnementen opzeggen of kanalen blokkeren. Als je een abonnement opzegt, betekent dit niet dat je kind zich niet opnieuw kan abonneren. Als je niet wilt dat je kind zich opnieuw abonneert, kun je het kanaal blokkeren dat je niet geschikt vindt voor je kind.

Opmerking: Creators krijgen geen specifieke informatie over de kinderen die zich abonneren op hun kanalen.