Kanavien tilaaminen YouTube Kidsissä

Vähintään 5-vuotiaat lapset, joilla on YouTube Kids ‑profiili, voivat nyt tilata useimpia kanavia YouTube Kidsissä napauttamalla Tilaa katselu- tai kanavasivulla. Kun tilatuilla kanavilla on saatavana uusia videoita, ne näkyvät korostettuina Suositellut-näytössä. Tilattuja kanavia voi myös tarkastella valitsemalla Suositellut  > Katso uudestaan.

Voit tarkastella lastesi tilauksia Katso uudestaan ‑osiossa, jossa voit tilata kanavia, peruuttaa tilauksia tai estää kanavia. Tilauksen peruuttaminen ei estä lastasi tilaamasta kanavaa uudestaan. Jos et halua lapsesi tilaavan kanavaa uudestaan, voit estää kanavat, joita et halua lapsesi katsovan.

Huom. Sisällöntuottajat eivät saa tietoja lapsista, jotka tilaavat heidän kanaviaan.