Kanavien tilaaminen YouTube Kidsissä

Kun lapsella on YouTube Kids ‑profiili, hän voi tilata useimpia kanavia YouTube Kidsissä napauttamalla katselu- tai kanavasivulta Tilaa Subscribe . Tilattujen kanavien uudet videot näkyvät korostettuina suosituksissa. Näet tilatut kanavat myös valitsemalla Katso uudestaan .

Näet lapsesi tilaukset Katso uudestaan ‑kohdasta, josta voit peruuttaa tilauksia tai estää kanavia. Tilauksen peruuttaminen ei estä lastasi tilaamasta kanavaa uudestaan. Jos et halua lapsesi tilaavan kanavaa uudestaan, voit estää kanavan, jolloin se ei enää näy lapselle.

Huom. Sisällöntuottajat eivät saa tarkkoja tietoja lapsista, jotka tilaavat heidän kanaviaan.