Subscriure's a canals a YouTube Kids

Amb un perfil de YouTube Kids, el teu fill o filla pot subscriure's a la majoria dels canals de la plataforma tocant Subscriu-me Subscribe a la pàgina de visualització o del canal. Quan els canals a què estigui subscrit pengin vídeos nous, els destacarem a la pantalla Recomanats. També pots trobar els canals a què estàs subscrit anant a Torna a visualitzar .

Pots veure les subscripcions del teu fill o filla a Torna a visualitzar, des d'on pots cancel·lar-les o bloquejar canals. Cancel·lar la subscripció a un canal no impedeix que el teu fill s'hi torni a subscriure. Si no vols que ho faci, pots bloquejar el canal perquè el teu fill o filla no el trobi.

Nota: els creadors no obtenen informació concreta sobre els nens que se subscriuen al seu canal.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda