YouTube Kids-profil och Google-konto för barn

YouTube Kids-profil

Vad är en YouTube Kids-profil?

En YouTube Kids-profil är en profil i en förälders Google-konto. Profiler är bara tillgängliga när föräldern är inloggad på YouTube Kids med sitt Google-konto. Med profilen påverkas inte förälderns sökhistorik, visningshistorik eller rekommendationer på andra Google-tjänster av barnets sök- och visningshistorik.

När är det här bra att använda?

Profiler fungerar bara på YouTube Kids. Därför rekommenderar vi att du skapar en profil om ditt barn bara använder YouTube Kids. Om barnet använder flera Google-tjänster rekommenderar vi att du skapar ett Google-konto för barn under 13 (eller tillämplig ålder i ditt land) som hanteras via Family Link.
Observera att profiler och Google-konton för barn bara finns i vissa länder.

Google-konto för barn under 13

Vad är ett Google-konto för barn?

Ett Google-konto för barn är ett Google-konto som du (föräldern) skapar eller hanterar för ditt barn under 13 (eller tillämplig ålder i ditt land) med Family Link.

När är det här bra att använda?

Om du vill att ditt barn ska ha tillgång till många Google-produkter förutom YouTube Kids, till exempel Sök, Chrome och Gmail, kan du skapa ett Google-konto åt barnet.