YouTube Kids-profil kontra Google-konto for barn

YouTube Kids-profil

Hva er en YouTube Kids-profil?

En YouTube Kids-profil er en profil i Google-kontoen til en forelder. Slike profiler er bare tilgjengelige når forelderen er logget på YouTube Kids med Google-kontoen sin. Med en YouTube Kids-profil påvirkes ikke forelderens søke- og seerlogg eller anbefalinger i andre Google-tjenester av barnets søke- og seerlogg.

Når har jeg bruk for dette?

Disse profilene fungerer bare i YouTube Kids, så vi anbefaler å opprette en slik profil hvis barnet ditt bare bruker YouTube Kids. Hvis barnet ditt bruker flere Google-tjenester, anbefaler vi at du oppretter en Google-konto for barn under 13 år (eller aldersgrensen som gjelder i landet ditt) som administreres med Family Link.
Merk at profiler og Google-kontoer for barn bare er tilgjengelige i enkelte land.

Google-konto for barn under 13 år

Hva er en Google-konto for barn?

En Google-konto for barn er en Google-konto du som forelder oppretter eller administrerer for barnet ditt som er under 13 år (eller aldersgrensen som gjelder i landet ditt), med Family Link.

Når har jeg bruk for dette?

Hvis du vil at barnet skal ha tilgang til flere Google-produkter utenfor YouTube Kids, for eksempel Søk, Chrome og Gmail, kan du opprette en Google-konto for barnet.