Forskellen på en YouTube Kids-profil og en Google-konto til børn

YouTube Kids-profil

Hvad er en YouTube Kids-profil?

En YouTube Kids-profil er en profil, der er en del af en forælders Google-konto. Profilen er kun tilgængelig, når forælderen er logget ind på YouTube Kids med sin Google-konto. Med profilen påvirker barnets søge- og afspilningshistorik ikke forældrenes søgehistorik, afspilningshistorik eller anbefalinger på andre Google-tjenester.

Hvornår kan jeg bruge dette?

Profilen virker kun på YouTube Kids, så vi anbefaler, at du opretter en profil, hvis dit barn kun bruger YouTube Kids. Hvis dit barn bruger flere Google-tjenester, anbefaler vi, at du opretter en Google-konto til børn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), som administreres via Family Link.
Bemærk, at profiler og Google-konti til børn kun er tilgængelige i udvalgte lande.

Google-konto til børn under 13 år

Hvad er en Google-konto til børn?

En Google-konto til børn er en Google-konto, som du (forælderen) opretter eller administrerer for dit barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) via Family Link.

Hvornår kan jeg bruge dette?

Hvis du vil have, at dit barn skal have adgang til flere Google-produkter ud over YouTube Kids, f.eks. Søgning, Chrome og Gmail, kan du oprette en Google-konto til barnet.