Diferències entre un perfil de YouTube Kids i un Compte de Google per a nens

Perfil de YouTube Kids

Què és un perfil de YouTube Kids?

Els perfils de YouTube Kids s'inclouen als Comptes de Google dels pares. Aquests perfils només estan disponibles quan el pare o la mare té la sessió iniciada a YouTube Kids amb el seu Compte de Google. Amb aquest perfil, l'historial de cerques i de visualitzacions dels fills no afecta l'historial de cerques i de visualitzacions dels pares, ni tampoc les recomanacions en altres serveis de Google.

Quan el puc utilitzar?

Aquest tipus de perfil només funciona a YouTube Kids i, per tant, aconsellem crear-ne un si el teu fill o filla només utilitza aquesta plataforma. Si utilitza diversos serveis de Google, et recomanem que creïs un Compte de Google per a nens menors de 13 anys (o l'edat legal corresponent al teu país) que es gestioni amb Family Link.
Tingues en compte que els perfils i els Comptes de Google per a nens només estan disponibles en determinats països.

Compte de Google per a nens menors de 13 anys

Què és un Compte de Google per a nens?

Un Compte de Google per a nens és un tipus de Compte de Google que tu (el pare o la mare) crees i gestiones per als teus fills menors de 13 anys (o l'edat legal corresponent al teu país) amb Family Link.

Quan el puc utilitzar?

Si vols que els teus fills tinguin accés a altres productes de Google fora de YouTube Kids, com ara la Cerca de Google, Google Chrome i Gmail, pots crear-los un Compte de Google.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda