YouTube Kids-profiel vs. Google-rekening vir Kinders

YouTube Kids-profiel

Wat is ’n YouTube Kids-profiel?

’n YouTube Kids-profiel is ’n profiel binne ’n ouer se Google-rekening. Profiele is net beskikbaar wanneer die ouer met hul Google-rekening by YouTube Kids aangemeld is. Met dié profiel beïnvloed die kind se soek- en kykgeskiedenis nie die ouer se soekgeskiedenis, kykgeskiedenis of aanbevelings in ander Google-dienste nie.

Wanneer sal ek dit gebruik?

Profiele werk net op YouTube Kids en daarom beveel ons aan dat jy ’n profiel skep as jou kind slegs YouTube Kids gebruik. As jou kind verskeie Google-dienste gebruik, beveel ons aan dat jy ’n Google-rekening vir kinders jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) skep wat met Family Link bestuur word.
Neem kennis dat profiele en Google-rekeninge vir kinders net in sekere lande beskikbaar is.

Google-rekening vir kinders jonger as 13

Wat is ’n Google-rekening vir kinders?

’n Google-rekening vir kinders is ’n Google-rekening wat jy (die ouer) met Family Link skep of bestuur vir jou kind wat jonger is as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land).

Wanneer sal ek dit gebruik?

As jy wil hê jou kind moet toegang hê tot baie Google-produkte buiten YouTube Kids, soos Search, Chrome en Gmail, kan jy vir hulle ’n Google-rekening skep.