Opret en YouTube Kids-profil

YouTube Kids giver forældre, der er logget ind, mulighed for at oprette en separat profil til hvert barn i husstanden. Hver profil har sine egne visningspræferencer og anbefalinger, så flere børn kan få mest muligt ud af YouTube Kids-appen.

Profilerne er tilgængelige på alle enheder, som en forælder er logget ind på, og hvor YouTube Kids-appen er installeret. Få flere oplysninger.

Opret en profil

YouTube Kids-profiler er kun tilgængelige i YouTube Kids-appen, og kun når en forælder er logget ind. Du kan tilføje op til otte profiler pr. konto.

Første gang du bruger YouTube Kids

1. Åbn YouTube Kids-appen, og følg vejledningen på skærmen.
  2. Når du bliver bedt om det, skal du angive det år, du blev født.
  3. Vælg, om du vil logge ind i appen for at få udvidet adgang til funktioner og børnesikring.

Hvis du vælger at logge ind

1. Hvis du allerede har en konto på din enhed og vil logge ind med den, skal du vælge kontoen og trykke på Log ind. Hvis du ikke har en Google-konto endnu, skal du tilføje eller oprette en Google-konto ved at følge vejledningen. Tryk på Log ind, når du har tilføjet din konto.
  2. Læs oplysningerne om forældresamtykke for YouTube Kids. Hvis du er enig, skal du trykke på Udfør og angive din adgangskode.
  3. Opret en profil til dit barn. Vi forsøger at tilpasse appen til dit barns alder. Når du angiver fødselsmåneden, bruger appen dette til mere præcist at give en aldersrelevant oplevelse. Kun du og dit barn kan se disse oplysninger.
  4. Vælg en indholdsoplevelse for dit barn.
    • ​De mindste børn (4 år eller yngre)
    • Mindre børn (5-8 år)
    • Større børn (9-12 år)
    • Godkend indholdet selv
      • Indholdsindstillingen De mindste børn (4 år eller yngre) giver børn mulighed for at se videoer, der fremmer kreativitet, leg, læring og udforskning. Søgeresultaterne i De mindste børn er begrænset til indhold, der er anbefalet til børn på 4 år eller yngre. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for de mindste børn, men ikke alle videoer er blevet gennemgået manuelt. Hvis du finder noget upassende, som vi har overset, kan du blokere det eller rapportere det med henblik på hurtig gennemgang. Få flere oplysninger.
      • Indholdsindstillingen Mindre børn (5-8 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske sange, tegnefilm, kreativt håndværk og meget mere. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for mindre børn, men vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling bliver søgeresultater begrænset til indhold for børn på 8 år eller yngre. Hvis du vil slå søgning fra, kan du gøre det ved at følge vejledningen i forældreindstillingerne. Få flere oplysninger.
      • Indholdsindstillingen Større børn (9-12 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske flere musikvideoer, gaming, videnskab og meget mere. Vores systemer forsøger at ekskludere indhold, som er uegnet for børn, men vi kan ikke manuelt gennemgå alle videoer. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling er søgeresultater begrænset til indhold, der er anbefalet til børn på 12 år eller yngre. Hvis du vil slå søgefunktionen fra, kan du gøre det, når du har tilmeldt dig i forældreindstillingerne. Få flere oplysninger.
      • Med Godkend indholdet selv kan dit barn kun se videoer, kanaler eller samlinger, som du har godkendt. Samlinger er videoer og kanaler grupperet efter emner som f.eks. videnskab og musik. Med denne indstilling vil dit barn ikke kunne foretage søgninger.
  5. Du får nu en rundvisning i forældrefunktionerne i YouTube Kids-appen. Her får du oplysninger om, hvordan du finder indstillinger for børnesikring, og hvordan du blokerer og rapporterer videoer.
  6. Nu kan dit barn bruge YouTube Kids. Vælg profilen for barnet ved hjælp af appen for at komme i gang. Du kan altid vende tilbage til Indstillinger for at ændre dine indstillinger for børnesikring.

Hvis du vælger at fortsætte uden at logge ind

1. Vælg den indholdsoplevelse, der passer til dig. Dette vigtige valg afgør, hvilke videoer der er tilgængelige i appen.
    • De mindste børn (4 år eller yngre)
    • Mindre børn (5-8 år)
    • Større børn (9-12 år)
    • Godkend indholdet selv
      • Indholdsindstillingen De mindste børn (4 år eller yngre) giver børn mulighed for at se videoer, der fremmer kreativitet, leg, læring og udforskning. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for de mindste børn, men ikke alle videoer er blevet gennemgået manuelt. Hvis du finder noget upassende, som vi har overset, kan du blokere det eller rapportere det med henblik på hurtig gennemgang. Med denne indstilling er søgeresultater begrænset til indhold, der er anbefalet til børn på 4 år eller yngre. Hvis du vil slå søgning fra, kan du gøre det ved at følge vejledningen i forældreindstillingerne. Få flere oplysninger.
      • Indholdsindstillingen Mindre børn (5-8 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske sange, tegnefilm, kreativt håndværk og meget mere. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for mindre børn, men vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling bliver søgeresultater begrænset til indhold for børn på 8 år eller yngre. Hvis du vil slå søgefunktionen fra, kan du gøre det ved at følge vejledningen i indstillingerne for børnesikring. Få flere oplysninger.
      • Indholdsindstillingen Større børn (9-12 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske flere musikvideoer, gaming, videnskab og meget mere. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for børn, men vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling er søgeresultater begrænset til indhold, der er anbefalet til børn på 12 år eller yngre. Hvis du vil slå søgning fra, kan du gøre det, når du har tilmeldt dig i forældreindstillingerne. Få flere oplysninger.
      • Hvis du vælger Godkend indholdet selv, bliver du bedt om at logge ind. Gør du det, kan dit barn kun se videoer, kanaler eller samlinger, som du har godkendt. Samlinger er videoer og kanaler grupperet efter emner som f.eks. videnskab og musik. Med denne indstilling vil dit barn ikke kunne foretage søgninger. Hvis du bruger YouTube Kids på dit tv eller din computer, skal du downloade YouTube Kids-mobilappen for selv at godkende indhold.
  2. Du kan også logge ind for at få yderligere børnesikring (tilstanden Kun godkendt indhold og muligheden for at blokere videoer og kanaler).
  3. Du får nu en rundvisning i forældrefunktionerne i YouTube Kids-appen. Her får du oplysninger om, hvordan du finder indstillinger for børnesikring, og hvordan du rapporterer videoer.
  4. Læs meddelelsen til forældre. Vælg "Jeg accepterer", hvis du accepterer.
  5. Nu kan dit barn bruge YouTube Kids. Du kan altid vende tilbage til Indstillinger for at ændre dine indstillinger for børnesikring eller logge ind for at få endnu flere muligheder og forældreindstillinger.

Hvis du endnu ikke er logget ind på YouTube Kids (eller er logget ind på YouTube Kids, men endnu ikke har oprettet en profil)

1. Åbn YouTube Kids-appen, og tryk derefter på profilvælgeren i øverste venstre hjørne.
  2. Der vises en dialogboks, hvor du bliver bedt om at oprette en profil. Tryk på Kom godt i gang.
  3. Angiv dit fødselsår.
  4. Vælg den Google-konto, du vil oprette en profil med.
  5. Hvis der ikke er registreret samtykke for din konto, vil du se en formular til forældresamtykke. Læs den, og hvis du er enig, skal du trykke på Udfør og angive din adgangskode. Hvis din konto har registreret samtykke, skal du blot angive din adgangskode for at bekræfte din identitet.
  6. Angiv dit barns fornavn (eller kaldenavn), alder og fødselsmåned (valgfrit) for at oprette en profil til dit barn. Kun du og dit barn kan se disse oplysninger.
  7. Se derefter en kort video, eller læs om, hvordan videoer i appen vælges, og om de tilgængelige muligheder for dig som forælder.
  8. Vælg en indholdsoplevelse for dit barn. Dette vigtige valg afgør, hvilke videoer der er tilgængelige for dit barn i appen. Du kan vælge mellem fire indholdsindstillinger:
    • De mindste børn (4 år eller yngre)
    • Mindre børn (5-8 år)
    • Større børn (9-12 år)
    • Godkend indholdet selv
      • Indholdsindstillingen De mindste børn (4 år eller yngre) giver børn mulighed for at se videoer, der fremmer kreativitet, leg, læring og udforskning. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for de mindste børn, men ikke alle videoer er blevet gennemgået manuelt. Hvis du finder noget upassende, som vi har overset, kan du blokere det eller rapportere det med henblik på hurtig gennemgang. Få flere oplysninger.
      • Indholdsindstillingen Mindre børn (5-8 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske sange, tegnefilm, kreativt håndværk og meget mere. Vores systemer forsøger at udelukke indhold, der ikke er egnet for mindre børn, men vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling bliver søgeresultater begrænset til indhold for børn på 8 år eller yngre. Hvis du vil slå søgning fra, kan du gøre det ved at følge vejledningen i forældreindstillingerne. Få flere oplysninger.
      • Indholdsindstillingen Større børn (9-12 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske flere musikvideoer, gaming, videnskab og meget mere Vores systemer forsøger at ekskludere indhold, som er uegnet for børn, men vi kan ikke manuelt gennemgå alle videoer. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling er søgeresultater begrænset til indhold, der er anbefalet til børn på 12 år eller yngre. Hvis du vil slå søgning fra, kan du gøre det, når du har tilmeldt dig i forældreindstillingerne. Få flere oplysninger.
      • Med Godkend indholdet selv kan dit barn kun se videoer, kanaler eller samlinger, som du har godkendt. Samlinger er videoer og kanaler grupperet efter emner som f.eks. videnskab og musik. Med denne indstilling vil dit barn ikke kunne foretage søgninger.
  9. Dit barns profil er blevet oprettet.

• Tryk på Tilføj for at oprette en anden profil.
    • Tryk på højrepil for at fortsætte.
  10. Du får nu en rundvisning i forældrefunktionerne i YouTube Kids-appen. Her får du oplysninger om, hvordan du finder indstillinger for børnesikring, og hvordan du rapporterer videoer.
Bemærk! Delvist oprettede profiler slettes efter 3 dage.