Crear un perfil de YouTube Kids

YouTube Kids permet que els pares que han iniciat la sessió creïn un perfil independent per a cada fill o filla. Cada perfil té un conjunt independent de preferències de visualització i recomanacions, i això permet que diversos nens treguin el màxim profit de l'aplicació YouTube Kids.

Els perfils estan disponibles en qualsevol dispositiu en què el pare o la mare hagi iniciat la sessió i hi hagi instal·lat l'aplicació YouTube Kids. Obtén més informació.

Crear un perfil

Només es pot accedir als perfils infantils des de l'aplicació YouTube Kids i quan el pare o la mare hagi iniciat la sessió. Pots afegir fins a 8 perfils per compte.

Si és la primera vegada que fas servir YouTube Kids

Si decideixes iniciar la sessió

Si decideixes iniciar la sessió a l'aplicació YouTube Kids, tindràs accés a més funcions i controls parentals. Per començar:

1. Si ja tens un compte al dispositiu i vols utilitzar-lo per iniciar la sessió, selecciona'l i toca Inicia la sessió. Si encara no tens cap Compte de Google, segueix les indicacions per afegir-ne o crear-ne un. Un cop hagis afegit un compte, toca Inicia la sessió.
Comprova que hagis verificat la data de naixement al Compte de Google per confirmar que tens més de 18 anys. Si no està verificada, no podràs iniciar la sessió a YouTube Kids amb el teu Compte de Google.
  1. Llegeix la informació sobre el consentiment parental de YouTube Kids. Si l'acceptes, toca Fet i introdueix la contrasenya.
  2. Configura un perfil per al teu fill o filla. Intentarem personalitzar l'aplicació en funció de la seva edat. En introduir el mes de naixement, l'aplicació oferirà una experiència més adequada per a l'edat. Només tu i el teu fill o filla podeu veure aquesta informació.
  3. Selecciona-li una experiència de contingut. Pots triar entre:
    • Preescolar (fins a 4 anys)
    • Més petits (entre 5 i 8 anys)
    • Més grans (entre 9 i 12 anys)
    • Aprova el contingut tu mateix
  4. Ara, el teu fill o filla ja pot fer servir YouTube Kids. Selecciona el seu perfil a l'aplicació per començar. En qualsevol moment pots tornar a Configuració per canviar les opcions de control parental.

Si decideixes continuar sense iniciar la sessió

1. Resol l'operació matemàtica per verificar que ets un adult.
  2. Tria l'experiència de contingut més adequada per a tu. Aquesta elecció és important perquè afectarà els vídeos disponibles a l'aplicació. Pots triar entre:
    • Preescolar (fins a 4 anys)
    • Més petits (entre 5 i 8 anys)
    • Més grans (entre 9 i 12 anys)
    • Aprova el contingut tu mateix. Si selecciones Aprova el contingut tu mateix, se't demanarà que iniciïs la sessió.
  3. Llegeix l'Avís als pares. Si hi estàs d'acord, selecciona "Accepto".
  4. Ara, el teu fill o filla ja pot fer servir YouTube Kids. Pots tornar a Configuració en qualsevol moment per canviar la configuració dels controls parentals o iniciar la sessió per obtenir encara més opcions i controls.

Encara no has iniciat la sessió a YouTube Kids (o hi has iniciat la sessió, però encara no has creat cap perfil)

1. Obre l'aplicació YouTube Kids i toca el selector de perfils a l'extrem superior esquerre.
  2. S'obrirà un quadre de diàleg en què se't demanarà que creïs un perfil. Toca Comença.
  3. Selecciona el Compte de Google amb què crearàs el perfil. És possible que se't demani que verifiquis la data de naixement al Compte de Google per confirmar que ets un adult.
  4. Si el teu compte no té el consentiment registrat, veuràs un formulari de consentiment parental. Llegeix-lo i, si l'acceptes, toca Fet i introdueix la contrasenya. En cas contrari, si el teu compte té el consentiment registrat, introdueix la contrasenya per confirmar la teva identitat.
  5. Introdueix el nom (o l'àlies), l'edat i el mes de naixement (opcional) del teu fill per crear-li un perfil. Només tu i el teu fill o filla podeu veure aquesta informació.
  6. A continuació, mira un vídeo curt o consulta informació sobre com se seleccionen els vídeos a l'aplicació i quines opcions tens disponibles com a pare o mare.
  7. Selecciona-li una experiència de contingut. Aquesta elecció és important perquè afectarà els vídeos que el teu fill o filla tingui disponibles a l'aplicació. Pots triar entre:
    • Preescolar (fins a 4 anys)
    • Més petits (entre 5 i 8 anys)
    • Més grans (entre 9 i 12 anys)
    • Aprova el contingut tu mateix
  8. Ja s'ha creat el perfil del teu fill o filla.

• Per crear un altre perfil, toca Afegeix .
    • Per continuar, toca la fletxa dreta .
Nota: els perfils creats parcialment se suprimiran al cap de 3 dies.

Tria una opció de configuració del contingut

Pots triar entre aquestes opcions de configuració del contingut per al teu fill o filla:

• L'opció de configuració del contingut Preescolar permet als nens de fins a 4 anys mirar vídeos que fomenten la creativitat, la diversió, l'aprenentatge i l'exploració. Els resultats de la cerca es limiten al contingut recomanat per a nens de fins a 4 anys. Els nostres sistemes fan tots els possibles per excloure el contingut no adequat per a nens de preescolar, però no tots els vídeos es revisen manualment. Si trobes contingut inadequat que no hem detectat, pots bloquejar-lo o informar-ne perquè el revisem ràpidament. Obtén més informació.
  • L'opció de configuració del contingut Més petits permet als nens de 5 a 8 anys cercar i descobrir cançons, dibuixos animats, manualitats i més. Els nostres sistemes fan tots els possibles per excloure el contingut no adequat per als més petits, però no podem revisar tots els vídeos manualment. És possible que en trobis algun d'inadequat que no hàgim detectat. Amb aquesta opció de configuració, els resultats de la cerca es limitaran al contingut per a nens de fins a 8 anys. Si vols desactivar la cerca, pots fer-ho seguint les instruccions que s'indiquen a la configuració parental. Obtén més informació.
  • L'opció de configuració del contingut Més grans permet als nens de 9 a 12 anys cercar i descobrir més vídeos musicals, de videojocs, de ciència i més. Els nostres sistemes intenten excloure el contingut no apte per a menors, però no podem revisar tots els vídeos manualment. És possible que en trobis algun d'inadequat que no hàgim detectat. Amb aquesta opció de configuració, els resultats de la cerca es limiten al contingut recomanat per a nens de fins a 12 anys. Si vols, pots desactivar la Cerca per al teu fill o filla. Obtén més informació.
  • Amb l'opció Aprova el contingut tu mateix, el teu fill només pot veure els vídeos, els canals o les col·leccions que hagis aprovat. Les col·leccions inclouen vídeos i canals agrupats per temes, com ara ciència o música. Amb aquesta opció de configuració, el teu fill o filla no podrà fer cerques.