Ta bort en YouTube Kids-profil

Du kan när som helst ta bort barnets YouTube Kids-profil från

• inställningar i YouTube Kids eller
  • YouTube-inställningarna för ditt länkade föräldrakonto.

Så här tar du bort barnets YouTube Kids-profil med YouTube Kids:

1. Välj låset i hörnet av skärmen.
  2. Lös multiplikationen eller ange din anpassade kod.
  3. Välj Inställningar .
  4. Välj barnets profil och ange lösenordet för ditt föräldrakonto.
  5. Så här gör du på en mobil enhet:
    1. Tryck på Mer ” i hörnet längst upp på skärmen.
    2. Tryck på Ta bort den här profilen.
  6. Så här gör du på en dator:
    1. Klicka på RADERA följt av och sedan RADERA igen för att bekräfta.

Så här tar du bort barnets YouTube Kids-profil från YouTube-inställningarna för ditt länkade föräldrakonto:

1. Logga in på YouTube med det länkade föräldrakontot.
  2. Tryck på din profilbild .
  3. Välj Inställningar .
  4. Välj Föräldrainställningar.
    1. Om du använder en dator väljer du Hantera barninställningarna bredvid Föräldrainställningar.
  5. Välj barnets YouTube Kids-profil.
  6. Välj Mer ” följt av Radera profil i hörnet längst upp på skärmen.