Video's downloaden in bepaalde landen en regio's op YouTube Kids

Op een aantal locaties kun je video's in de YouTube Kids-app downloaden, zodat je ze kunt bekijken als je een slechte of geen verbinding hebt.

De functies die in dit artikel worden beschreven, zijn beschikbaar in de landen hieronder. Als YouTube Premium en YouTube Kids beschikbaar zijn op je locatie, kun je video's downloaden om offline te bekijken op je mobiele apparaat door YouTube Premium-lid te worden. Als je al lid van YouTube Premium bent, check dan hoe je je downloadinstellingen beheert.

Locaties waar je video's kunt downloaden

• Ghana
  • India
  • Kenia
  • Maleisië
  • Nigeria
  • Filipijnen
  • Zuid-Afrika
  • Tanzania
  • Zimbabwe

Download video's om offline te bekijken

Je kunt alleen video's offline opslaan in YouTube Kids als je bent ingelogd.

1. Ga naar de YouTube Kids-app en zoek een video die je wilt downloaden.
  2. Tik op Meer ''.
  3. Selecteer Video downloaden.

Downloads blijven beschikbaar zolang je apparaat elke 30 dagen verbinding maakt met internet. Je kunt maximaal 20 video's downloaden.

Gedownloade video's bekijken en verwijderen

Video's bekijken

Ga naar de categorie Downloads in het startscherm van YouTube Kids om de gedownloade video's te bekijken.

Video's verwijderen

1. Ga naar de YouTube Kids-app en zoek een video die je wilt downloaden.
  2. Tik op Meer ''.
  3. Selecteer Verwijderen uit downloads.

Zo verwijder je al je gedownloade video's:

1. Selecteer het hangslot in de hoek van je scherm in de YouTube Kids-app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Achtergrond en downloads.
  5. Selecteer Downloads verwijderen.

Gedownloade video-instellingen updaten

Je kunt de instellingen voor je gedownloade video's updaten door de videokwaliteit aan te passen of video's alleen te downloaden via wifi. Zo ga je te werk:

1. Selecteer het hangslot in de hoek van je scherm in de YouTube Kids-app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Tik op Instellingen .
  4. Selecteer Achtergrond en downloads.
  5. Zet Alleen downloaden via wifi aan of uit of tik op Downloadkwaliteit om dit aan te passen.