Video's in bepaalde landen offline opslaan in YouTube Kids

In bepaalde landen kun je bepaalde video's offline opslaan in de YouTube Kids-app, zodat je ze kunt afspelen als je een slechte verbinding of geen verbinding hebt.

De functies die in dit artikel worden beschreven, zijn in de onderstaande landen beschikbaar. Als YouTube Premium en YouTube Kids beschikbaar zijn op je locatie, kun je video's offline bekijken op je mobiele apparaat als je YouTube Premium-lid bent. Lees hier hoe je als YouTube Premium-lid je instellingen voor offline opslaan kunt beheren.

Landen waar offline opslaan beschikbaar is

• Ghana
  • India
  • Kenia
  • Maleisië
  • Nigeria
  • Filipijnen
  • Zuid-Afrika
  • Tanzania
  • Zimbabwe

Video's offline opslaan

Je kunt alleen video's offline opslaan in YouTube Kids als je bent ingelogd.

1. Zoek de video die je offline wilt opslaan.
  2. Tik op Menu en selecteer Offline opslaan.
  3. Als je wilt stoppen met het opslaan van de video, tik je op Stoppen met het opslaan van de video? in het dialoogvenster.

Video's blijven tot 48 uur offline beschikbaar.

Opgeslagen video's bekijken of verwijderen

Video's bekijken

1. Tik op het vergrendelingspictogram in de benedenhoek van een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die worden weergegeven of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Offline video's.

Video's verwijderen

1. Tik op het vergrendelingspictogram in de benedenhoek van een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die worden weergegeven of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Offline video's.
  4. Tik op Menu naast de video die je wilt verwijderen.
  5. Selecteer Verwijderen uit offline.

Instellingen voor het opslaan van video's wijzigen

Standaard worden video's alleen via wifi opgeslagen. Video's en afspeellijsten via een mobiel netwerk opslaan:

1. Tik op het vergrendelingspictogram in de benedenhoek van een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die worden weergegeven of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Tik op Instellingen en vervolgens op Offline.
  4. Schakel de optie Opslaan alleen via wifi uit.

Je kunt ook de standaardkwaliteit van je offline video's instellen. Video's van hogere kwaliteit zorgen mogelijk voor een hoger dataverbruik. Ook kan het langer duren voordat ze als offline video worden weergegeven en kunnen ze meer ruimte in beslag nemen op je apparaat.

1. Tik op het vergrendelingspictogram in de benedenhoek van een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die worden weergegeven of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Tik op Instellingen en vervolgens op Offline.
  4. Tik op Videokwaliteit en kies de standaardkwaliteit voor je video's.