Videoiden lataaminen tietyissä maissa ja tietyillä alueilla YouTube Kidsissä

YouTube Kids ‑sovelluksella voi tietyissä maissa tallentaa videoita niin, että voit katsoa niitä silloinkin, kun internetyhteys on heikko tai sitä ei ole lainkaan.

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat saatavilla alla luetelluissa maissa. Jos YouTube Premium ja YouTube Kids ovat saatavilla alueellasi, voit katsoa videoita offline-tilassa mobiililaitteella liittymällä YouTube Premium ‑jäseneksi. Jos olet jo YouTube Premium ‑jäsen, tutustu tarkemmin latausasetusten määrittämiseen.

Maat, joissa videoita voi ladata

• Ghana
  • Intia
  • Kenia
  • Malesia
  • Nigeria
  • Filippiinit
  • Etelä-Afrikka
  • Tansania
  • Zimbabwe

Videoiden lataaminen offline-katselua varten

Sinun täytyy kirjautua sisään YouTube Kidsiin, jotta voit tallentaa videoita offline-tilaan.

1. Etsi YouTube Kids ‐sovelluksesta video, jonka haluat ladata.
  2. Napauta Lisää ".
  3. Valitse Lataa video.

Lataukset pysyvät käytettävissä, kunhan laite on yhteydessä internetiin vähintään 30 päivän välein. Voit ladata enintään 20 videota.

Ladattujen videoiden katsominen ja poistaminen

Videoiden katsominen

Näet lataamasi videot YouTube Kidsin aloitusnäytön Lataukset-kategoriassa.

Videoiden poistaminen

1. Etsi YouTube Kids ‐sovelluksesta video, jonka haluat ladata.
  2. Napauta Lisää ".
  3. Valitse Poista latauksista.

Jos haluat poistaa kaikki lataamasi videot:

1. Valitse lukkokuvake näytön reunasta YouTube Kids ‐sovelluksessa.
  2. Ratkaise laskutehtävä tai lisää oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Taustakäyttö ja lataukset.
  5. Valitse Poista lataukset.

​​Ladattujen videoiden asetusten päivittäminen

Voit päivittää ladattujen videoiden asetukset säätämällä videoiden laatua tai valitsemalla, että videot latautuvat vain Wi-Fi-yhteydellä. Näin pääset alkuun:

1. Valitse lukkokuvake näytön reunasta YouTube Kids ‐sovelluksessa.
  2. Ratkaise laskutehtävä tai lisää oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Taustakäyttö ja lataukset.
  5. Ota Lataa vain Wi-Fillä käyttöön tai pois käytöstä tai muuta videon laatua tarvittaessa valitsemalla Latauksen laatu.