Videoiden offline-tallennus joissakin maissa YouTube Kidsissä

YouTube Kids ‑sovelluksella voi tietyissä maissa tallentaa valittuja videoita offline-tilaan, jolloin niitä voi toistaa silloin, kun internetyhteys on heikko tai sitä ei ole lainkaan.

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat saatavilla alla luetelluissa maissa. Jos YouTube Premium ja YouTube Kids ovat saatavilla maassasi, voit katsoa videoita offline-tilassa mobiililaitteella liittymällä YouTube Premium ‑jäseneksi. Jos olet jo YouTube Premium ‑jäsen, tutustu tarkemmin offline-asetusten määrittämiseen.

Offline-tallennus on saatavilla seuraavissa maissa:

• Ghana
  • Intia
  • Kenia
  • Malesia
  • Nigeria
  • Filippiinit
  • Etelä-Afrikka
  • Tansania
  • Zimbabwe

Videoiden tallentaminen offline-tilaan

Sinun täytyy kirjautua sisään YouTube Kidsiin, jotta voit tallentaa videoita offline-tilaan.

1. Etsi tallennettava video.
  2. Valitse Valikko > Tallenna offline-tilaan.
  3. Jos haluat keskeyttää videon tallennuksen, valitse valintaikkunasta Pysäytetäänkö videon tallennus?

Videoita voi katsoa offline-tilassa enintään 48 tuntia.

Tallennettujen videoiden katsominen ja poistaminen

Videoiden katsominen

1. Napauta sovelluksen yläkulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Offline-videot.

Videoiden poistaminen

1. Napauta sovelluksen yläkulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Offline-videot.
  4. Valitse poistettavan videon vierestä Valikko .
  5. Valitse Poista offline-tilasta.

Videoiden tallennusasetusten muuttaminen

Oletuksena videoita tallennetaan vain Wi-Fi-yhteydellä. Voit sallia videoiden ja soittolistojen tallennuksen mobiiliverkossa seuraavasti:

1. Napauta sovelluksen yläkulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset > Offline.
  4. Säädä Vain Wi-Fi-tallennus ‑valintanappi Pois käytöstä ‑asentoon.

Voit myös valita tallennettujen videoiden oletuslaadun. Mitä parempi videon laatu on, sitä enemmän dataa sen lataaminen vie, sitä kauemmin sen siirtäminen offline-tilaan kestää ja sitä enemmän tilaa se tarvitsee laitteessa.

1. Napauta sovelluksen yläkulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset > Offline.
  4. Napauta Videon laatu ja valitse oletuslaatu.