Informació general sobre la configuració de YouTube Kids per al Compte de Google del teu fill o filla

Quan configures un compte supervisat per al teu fill o filla, també pots donar-li la possibilitat d'utilitzar YouTube Kids. Pots gestionar la configuració de YouTube Kids del teu fill o filla des de:

També pots personalitzar l'experiència del teu fill o filla amb funcions diferents, com ara bloquejant contingut i activant funcions de YouTube Premium.

Quines opcions de configuració poden canviar els pares o els nens?

Opció de configuració La poden controlar els pares La poden controlar els nens
Efectes de so No
Música de l'aplicació No
Emissió No
Subtítols No
Bloquejar contingut Sí (només canals) Sí (des de la pàgina de visualització o la del canal)
Desbloquejar contingut No
Reproducció en segon pla (només amb Premium) No
Baixades intel·ligents (només amb Premium) No
Desar només amb Wi‐Fi (només amb Premium o en determinats països i regions) No
Qualitat de la baixada No
Opció de configuració del nivell de contingut No
Cerca (activada o desactivada) No
Reproducció automàtica Sí (tret que el pare o la mare hagin desactivat la reproducció automàtica)
Posar en pausa l'historial de visualitzacions No
Posar en pausa l'historial de cerques No
Esborrar l'historial No
Revisar l'historial de visualitzacions Sí (utilitza el dispositiu del teu fill o filla per veure'l)

Àudio

Tu o el teu fill o filla podeu activar o desactivar les opcions Efectes de so i Música de l'aplicació a la configuració de YouTube Kids.

Música de l'aplicació

1. Ves a Configuració .
  2. Toca Música de l'aplicació per activar o desactivar l'opció.

Efectes de so

1. Ves a Configuració .
  2. Toca Efectes de so per activar o desactivar aquesta opció.

Controls de vídeo

Pots activar o desactivar l'emissió de contingut i canviar l'aspecte del text i dels subtítols amb els controls de contingut.

Emetre contingut de YouTube Kids

1. Ves a Configuració .
  2. Toca Emissió per activar o desactivar l'opció.

Canviar la mida dels subtítols

1. Ves a Configuració .
  2. Toca Subtítols.
  3. Toca Mida i estil dels subtítols.
  4. Toca Mida del text.
  5. Selecciona la mida del text que vulguis.

Canviar els colors dels subtítols

1. Ves a Configuració .
  2. Toca Subtítols.
  3. Toca Mida i estil dels subtítols.
  4. Toca Estil dels subtítols.
  5. Selecciona els subtítols que vulguis.
Nota: tu i el teu fill o filla també podeu ajustar la configuració de qualitat dels vídeos quan els esteu mirant. Obtén més informació sobre com pots canviar la configuració de qualitat de vídeo.

Reproducció automàtica

Si actives la reproducció automàtica, reproduirem un altre vídeo relacionat automàticament segons l'historial de visualitzacions del teu fill o filla. Aquesta opció de configuració està desactivada de manera predeterminada.
Per activar la reproducció automàtica des de l'ordinador o el televisor:
  1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo de YouTube Kids.
  2. A la part inferior del reproductor, selecciona Reproducció automàtica desactivada . canviarà a per mostrar que la reproducció automàtica està activada.
Per activar la reproducció automàtica des d'un dispositiu mòbil:
  1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo de YouTube Kids.
  2. Toca Menú ''.
  3. Toca Reproducció automàtica desactivada . canviarà a per mostrar que la reproducció automàtica està activada.
Notes:
  • La reproducció automàtica continuarà activada fins que tu o el teu fill o filla la desactiveu. Per desactivar-la, toca el botó Reproducció automàtica activada . canviarà a per mostrar que la reproducció automàtica està desactivada.
  • Si vols desactivar la reproducció automàtica per al teu fill o filla, pots seleccionar Desactiva la reproducció automàtica a la configuració parental. L'infant no pot activar la reproducció automàtica quan aquesta opció de configuració està activada.

Privadesa

A l'avís de privadesa dels Comptes de Google creats a Family Link es descriuen les nostres pràctiques de privadesa quan el teu fill o filla utilitza YouTube Kids amb el seu Compte de Google. Quan el teu fill o filla utilitza YouTube Kids sense iniciar la sessió amb el seu Compte de Google, s'aplica l'avís de privadesa de YouTube Kids.
Quan el teu fill utilitzi YouTube Kids amb el seu Compte de Google, pots utilitzar l'aplicació Family Link per gestionar la configuració de l'activitat del teu fill. Aquesta configuració inclou l'historial de cerques o de visualitzacions de YouTube.

Informació

Les condicions del servei i a la Guia per a pares de YouTube Kids es poden consultar en qualsevol moment.
Per accedir a aquests recursos:
  1. Ves a Configuració.
  2. Toca Guia per a pares o Condicions del servei.

Què passa si el meu fill o filla no té un Compte de Google per a menors de 13 anys?

Si el teu fill o filla no té un Compte de Google per a menors de 13 anys, pots crear-li un perfil de YouTube Kids al teu propi Compte de Google. Obtén més informació.