Hvordan fungerer YouTube Kids når brukeren fyller 13 år?

Når et barn med Google-konto fyller 13 år (eller når aldersgrensen som gjelder i det aktuelle landet), kan hen velge om en forelder skal fortsette å administrere kontoen, eller om kontoen skal oppgraderes til en selvbetjent Google-konto.

Hvis kontoen oppgraderes, kan barnet logge på og få tilgang til alt innholdet og alle funksjonene på YouTube, for eksempel direktesending, opplasting, deling og kommentering av videoer. Barnet kan ikke lenger bruke YouTube Kids med Google-kontoen sin, og videoer og kanaler som tidligere var blokkert, kan bli tilgjengelige i YouTube-appen.

Finn ut mer om hvordan Google-kontoer fungerer når barnet fyller 13 år (eller oppfyller aldersgrensen for ditt land).