Wat er met YouTube Kids gebeurt wanneer kinderen met een Google-account 13 worden

Als een kind met een Google-account 13 wordt (of de toepasselijke leeftijd in je land bereikt), kunnen de ouders het account blijven beheren of kan het kind het Google-account zelf gaan beheren.

In het laatste geval kan je kind inloggen bij YouTube en krijgt die toegang tot alle content en functies van YouTube, zoals livestreamen, uploaden, delen en op video's reageren. Je kind kan YouTube Kids niet meer gebruiken met hun eigen Google-account. Video's en kanalen die eerder waren geblokkeerd, zijn nu mogelijk beschikbaar in de YouTube-app.

Hier vind je meer informatie over wat er met Google-accounts gebeurt wanneer kinderen 13 worden (of de toepasselijke leeftijd in een land bereiken).