Како функционира YouTube Kids кога децата со сметки на Google ќе наполнат 13 години

Кога децата со сметки на Google ќе наполнат 13 години (или соодветната возраст во вашата земја), може да ги замолат своите родители да продолжат да ги управуваат нивната сметка на Google или да одлучат да се префрлат на самостојна сметка на Google. 

По префрлувањето, вашето дете ќе може да се најавува на YouTube и ќе има пристап до сите содржини и функции на YouTube, како што се преносите во живо, прикачувањето, споделувањето и коментирањето на видеата. Вашето дете повеќе нема да може да ја користи YouTube Kids со својата сметка на Google, а видеата и каналите што претходно биле блокирани може да бидат достапни за гледање во апликацијата YouTube.

Дознајте повеќе за тоа како функционираат сметките на Google кога децата ќе наполнат 13 години (или соодветната возраст во вашата земја).

Дали ова беше корисно?

Како може да го подобриме?
Пребарување
Исчисти го пребарувањето
Затворете го пребарувањето
Апликации на Google
Главно мени
3930735054243767803
true
Пребарајте во Центарот за помош
true
true
true