Miten YouTube Kids toimii, kun Google-tilin omistava lapsi täyttää 13 vuotta?

Kun Google-tilin omistava lapsi täyttää 13 vuotta (ikäraja voi vaihdella maakohtaisesti), hän voi edelleen antaa vanhempansa ylläpitää Google-tiliään tai siirtyä tekemään sen itse.

Kun lapsi alkaa ylläpitää tiliään itse, hän voi kirjautua YouTubeen ja käyttää kaikkia sen sisältöjä ja ominaisuuksia, kuten striimausta ja videoiden latausta, jakamista ja kommentointia. Hän ei voi enää käyttää Google-tilillään YouTube Kidsiä, ja aiemmin estetyt videot ja kanavat voivat nyt olla katsottavissa YouTube-sovelluksessa.

Lue lisää Google-tilin toiminnasta lapsen täyttäessä 13 vuotta (ikäraja voi vaihdella maakohtaisesti).