Ange innehållsnivå för YouTube Kids med Family Link-appen

När ditt barn använder YouTube Kids med sitt Google-konto kan du ändra inställningen för innehållsnivå i Family Link-appen på din enhet.

Inställningar för innehållsnivå i YouTube Kids

Inställningen Förskola

Innehållsinställningen Förskola (upp till 4 år) innehåller videor som främjar kreativitet, inlärning och utforskande. Sökresultaten i Förskola begränsas till innehåll som rekommenderas för barn upp till 4 år. Våra system är konstruerade för att utesluta innehåll som inte är lämpligt för barn i förskoleålder, men alla videor granskas inte manuellt. Om du hittar något olämpligt som vi har missat kan du blockera det eller rapportera det för snabb granskning. Läs mer.

Inställningen Yngre

Med innehållsinställningen Yngre (5 till 8 år) kan barnen söka efter och utforska sånger, tecknat, pyssel och annat skoj. Våra system försöker utesluta innehåll som inte är lämpligt för yngre barn, men vi kan inte granska allt innehåll manuellt. Det kan hända att du hittar något olämpligt som vi missat. Med den här inställningen begränsas sökresultaten till innehåll för barn upp till 8 år. Om du vill inaktivera sökfunktionen kan du göra det enligt anvisningarna i föräldrainställningar. Läs mer.

Inställningen Äldre

Med innehållsinställningen Äldre (9 till 12 år) kan barnen söka efter och utforska ytterligare musikvideor, spel, vetenskap och annat innehåll. Våra system försöker utesluta barnförbjudet innehåll, men vi kan inte granska alla videor manuellt. Det kan hända att du hittar något olämpligt som vi missat. Sökresultaten begränsas till innehåll som rekommenderas för barn upp till 12 år. Om du vill inaktivera sökfunktionen kan du göra det när du har registrerat dig i föräldrainställningar. Läs mer.

Du kan ändra de här inställningarna när du vill. Om ditt barn använder YouTube Kids med sitt Google-konto kan du ändra inställningarna för YouTube Kids i

• Family Link-appen på din enhet
  • YouTube-inställningarna i ditt länkade föräldrakonto.

Läs mer om hur du ändrar föräldrakontroller och inställningar.

Välja innehållsnivå i Family Link-appen

1. Öppna Family Link-appen Family Link på enheten.
  2. Välj ditt barn.
  3. Tryck på Kontroller följt av Innehållsbegränsningar följt av YouTube.
  4. Under YouTube Kids-inställningar kan du göra följande:
    • Uppdatera inställningarna för innehållsnivå.
    • Aktivera eller inaktivera Sök.
    • Ta bort åtkomsten till YouTube Kids.