YouTube Kidsin sisältötason valinta Family Link ‑sovelluksella

Kun lapsesi käyttää YouTube Kidsiä Google-tilillään, voit muuttaa hänen sisältötasoasetustaan laitteesi Family Link ‑sovelluksella.

YouTube Kidsin sisältötasot

Päiväkoti-ikäiset

Päiväkoti-ikäiset-sisältöasetuksen (enintään 4-vuotiaat) videoissa korostuvat luovuus, oppiminen ja tutkiminen. Hakutuloksissa näkyy vain 4-vuotiaille ja sitä nuoremmille suositeltua sisältöä. Järjestelmämme pyrkii seulomaan pois kaiken alle kouluikäisille sopimattoman sisällön, mutta kaikkia videoita ei ole tarkastettu erikseen. Jos näet meiltä ohi mennyttä sopimatonta sisältöä, estä video tai ilmoita siitä meille, niin tarkastamme sen pian. Lue lisää

Esikouluikäiset

Esikouluikäiset-sisältöasetuksella (5–8-vuotiaat) lapset voivat hakea ja selailla lauluja, piirrettyjä, askarteluvideoita ja muuta sen kaltaista sisältöä. Järjestelmämme pyrkii seulomaan pois kaiken nuoremmille lapsille sopimattoman sisällön, mutta emme pysty tarkastamaan jokaista videota erikseen. Siksi vastaan saattaa tulla sopimatonta sisältöä, joka on jäänyt meiltä huomaamatta. Tällä asetuksella hakutuloksissa näytetään vain enintään 8-vuotiaille tarkoitettua sisältöä. Voit halutessasi ottaa hakutoiminnon pois päältä seuraamalla lapsilukkoasetuksen ohjeita. Lue lisää

Kouluikäiset

Kouluikäiset-sisältöasetuksella (9–12-vuotiaat) lapset voivat hakea ja selailla enemmän sisältöä, kuten musiikkivideoita sekä peli- ja tiedeaiheisia videoita. Järjestelmämme pyrkii seulomaan pois aikuisille suunnatun sisällön, mutta emme pysty tarkastamaan jokaista videota erikseen. Siksi vastaan saattaa tulla sopimatonta sisältöä, joka on jäänyt meiltä huomaamatta. Tällä asetuksella hakutuloksissa näytetään vain enintään 12-vuotiaille suositeltua sisältöä. Voit halutessasi ottaa hakutoiminnon pois päältä lapsilukkoasetuksista, kun olet kirjautunut. Lue lisää

Voit muuttaa asetuksia milloin tahansa. Jos lapsesi käyttää YouTube Kidsiä Google-tilillään, voit muuttaa hänen YouTube Kids ‑asetuksiaan kahdessa paikassa:

• laitteesi Family Link ‐sovelluksessa
  • linkitetyllä vanhemman tilillä YouTuben asetuksissa.

Lue lisää lapsilukkotoimintojen ja vanhempien asetusten muuttamisesta.

Sisältötason valinta Family Link ‑sovelluksessa

1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link laitteellasi.
  2. Valitse lapsi.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Sisältörajoitukset ja sitten YouTube.
  4. YouTube Kidsin asetuksista voit
    • päivittää sisältötasoasetuksia
    • laittaa Haun päälle tai pois päältä
    • estää YouTube Kidsin käytön.