Angiv indholdsniveau for YouTube Kids med Family Link-appen

Når dit barn bruger YouTube Kids med sin Google-konto, kan du ændre barnets indstillinger for indholdsniveau i Family Link-appen på din enhed.

Indstillinger for indholdsniveau i YouTube Kids

De mindste børn

Indholdsindstillingen De mindste børn (4 år eller yngre) giver børn mulighed for at se videoer, der fremmer kreativitet, læring og udforskning. Søgeresultater i De mindste børn er begrænset til indhold, der er anbefalet til børn på 4 år eller yngre. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for de mindste børn, men ikke alle videoer er blevet gennemgået manuelt. Hvis du finder noget upassende, som vi har overset, kan du blokere det eller rapportere det med henblik på hurtig gennemgang. Få flere oplysninger.

Mindre børn

Indholdsindstillingen Mindre børn (5-8 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske sange, tegnefilm, kreativt håndværk og meget mere. Vores systemer arbejder på højtryk for at udelukke indhold, der er uegnet for mindre børn, men vi kan ikke gennemgå alle videoer manuelt. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling bliver søgeresultater begrænset til indhold for børn på 8 år eller yngre. Hvis du vil slå søgefunktionen fra, kan du gøre det ved at følge vejledningen i indstillingerne for børnesikring. Få flere oplysninger.

Større børn

Indholdsindstillingen Større børn (9-12 år) giver børn mulighed for at søge efter og udforske flere musikvideoer, gaming, videnskab og meget mere. Vores systemer forsøger at ekskludere voksenindhold, men vi kan ikke manuelt gennemgå alle videoer. Du vil muligvis kunne finde noget, som er upassende, og som vi har overset. Med denne indstilling er søgeresultater begrænset til indhold, der er anbefalet til børn på 12 år eller yngre. Hvis du vil slå søgefunktionen fra, kan du gøre det, når du har tilmeldt dig i forældreindstillingerne. Få flere oplysninger.

Du kan når som helst ændre disse indstillinger. Hvis dit barn bruger YouTube Kids med sin Google-konto, kan du ændre barnets indstillinger for YouTube Kids:

• I Family Link-appen på din enhed eller
  • I YouTube-indstillingerne for din tilknyttede forældrekonto

Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer indstillinger for børnesikring og andre indstillinger.

Vælg indholdsniveau i Family Link-appen

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsningerog derefter YouTube.
  4. Under "Indstillinger for YouTube Kids" kan du:
    • Opdatere indstillingerne for indholdsniveau.
    • Slå Søgning til eller fra.
    • Fjerne adgangen til YouTube Kids.