YouTube Kids ‑sovelluksen käyttäminen älytelevisioissa

YouTube Kids ‑sovellus on saatavilla tiettyihin älytelevisioihin. Television YouTube Kids ‑sovelluksessa on samoja laadukkaita ominaisuuksia kuin YouTube Kids ‑mobiilisovelluksessa.

YouTube Kids ‑sovelluksen lataaminen televisioon

Jotta voit katsoa YouTube Kids ‑sovellusta älytelevisiossa, sovellus on ensin ladattava ja asennettava älytelevisioon. Selvitä, onko YouTube Kids ‑TV-sovellus saatavilla alueellasi.

YouTube Kids ‑sovellus on saatavilla seuraaviin televisioihin:

• 2015–2017 LG:n webOS-televisiot LG Content Storen kautta
  • 2013–2017 Samsungin älytelevisiot ja Blu-Ray-soittimet, joilla voi käyttää Samsung App Storea
  • 2016–2017 Sony-televisiot (YouTube Kids ‑sovelluksen käyttäminen saattaa edellyttää laiteohjelmiston päivittämistä).

Jos laitteessasi on Android TV, voit asentaa YouTube Kids ‑TV-sovelluksen Play Kaupasta.

1. Sovelluksen lataaminen

Samsungin älytelevisiot

1. Avaa Smart Hub.
  2. Mene Apps (Sovellukset) ‑paneeliin.
  3. Valitse Samsung Apps (Samsung-sovellukset).
  4. Valitse Search (Hae).
  5. Etsi YouTube Kids.
  6. Valitse YouTube Kids ‑sovellus.
  7. Aloita sovelluksen lataaminen valitsemalla Enter.
  8. Kun sovellus on ladattu ja asennettu, käynnistä se valitsemalla Run (Suorita).

LG:n älytelevisiot

1. Valitse päävalikosta LG Content Store.
  2. Valitse Search (Hae).
  3. Etsi YouTube Kids.
  4. Valitse YouTube Kids ‑sovellus.
  5. Aloita lataaminen valitsemalla Enter ja Install (Asenna).
  6. Kun sovellus on ladattu ja asennettu, käynnistä se valitsemalla päävalikosta YouTube Kids.
Huom. Kun YouTube Kids ‑sovellus on ladattu, se ilmestyy Samsung-älytelevisioissa kohtaan My Apps (Omat sovellukset) tai More Apps (Lisää sovelluksia). Voit muuttaa sovellusten järjestystä kohdassa More Apps (Lisää sovelluksia) valitsemalla Tools (Työkalut) > Edit (Muokkaa).

Android TV ‑laitteet

Mene Play Kauppaan laitteella tai tietokoneella.

Play Kauppa Android TV ‑laitteessa:

1. Mene hakupalkkiin.
  2. Etsi YouTube Kids.
  3. Valitse YouTube Kids ‑sovellus.
  4. Aloita sovelluksen lataaminen valitsemalla Enter.
  5. Kun sovellus on ladattu ja asennettu, käynnistä se valitsemalla Run (Suorita).

Play Kauppa tietokoneella:

1. Siirry Play Kauppaan. Klikkaa sivulla Asenna.
  2. Valitse Android TV ‑laitteesi.
  3. Klikkaa uudestaan Asenna, jolloin sovellus asennetaan laitteellesi.
  4. Kun sovellus on ladattu ja asennettu, käynnistä se valitsemalla sovellusvalikosta YouTube Kids.

2. Sovelluksen määrittäminen

1. Avaa YouTube Kids ‑sovellus.
  2. Lisää näytössä näkyvät numerot.
  3. Valitse lapsellesi sopiva sisältövaihtoehto.
  4. Lue videoiden ilmoittamista koskevat tiedot.

YouTube Kids ‑mobiilisovellus ja YouTube Kids ‑TV-sovellus

YouTube Kids ‑TV-sovellus muistuttaa hyvin paljon YouTube Kids ‑mobiilisovellusta, mutta seuraavat mobiilisovelluksen ominaisuudet eivät ole käytettävissä TV-sovelluksessa:

• vanhemman sisäänkirjautuminen
  • YouTube Premium ‑etujen käyttöönotto
  • sisällön muokkaus: videoiden estäminen
  • ajastimen asettaminen.

Lue lisää YouTube Kids ‑mobiilisovelluksesta YouTube Kidsin vanhempien oppaasta.