Lapsen kokemuksen räätälöinti: sisällön estäminen YouTube Kidsissä

Voit rajata YouTube Kidsissä näytettävää sisältöä kirjautumalla sisään sovellukseen ja estämällä videoita ja kanavia, joita et halua lapsesi katsovan.

Kun estät videon tai kanavan, et näe sitä enää YouTube Kids ‑sovelluksessa ollessasi kirjautuneena sisään. Voit poistaa videoiden ja kanavien estoja asetuksista milloin tahansa, jos muutat mielesi. Huomaa, että vaikka estät videon, se saattaa silti näkyä sovelluksessa jonkin toisen kanavan lataamana.

Voit myös ilmoittaa videoista, joita pidät sopimattomina YouTube Kids ‑sovelluksessa. YouTuben käytäntötiimi tarkastaa ne. Jos olet kirjautunut sisään ilmoittaessasi videosta, se estetään myös YouTube Kids ‑sovelluksessa ollessasi kirjautuneena sisään.

YouTube Kidsin sisällön räätälöinti kirjautuneena sisään

Kirjaudu sisään YouTube Kids ‑sovellukseen, niin voit räätälöidä lapsesi käyttökokemusta ja ottaa käyttöön YouTube Premium ‑edut* sovelluksessa.

1. Napauta lukkokuvaketta  näytön alareunasta.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse käytettävä tili.
  4. Napauta Lähetä vanhempien suostumusta koskeva sähköposti
  5. Etsi sähköpostistasi suostumusviesti ja aktivointikoodi.
  6. Kirjoita koodi sovellukseen.

* YouTube Premium on saatavilla YouTube Kids ‑sovellukseen vain Yhdysvalloissa, Meksikossa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Sisällön estäminen

Sinun pitää kirjautua sisään YouTube Kids ‑sovellukseen, jotta voit estää videoita ja kanavia. Kun estät videon tai kanavan, et näe sitä enää YouTube Kids ‑sovelluksessa ollessasi kirjautuneena sisään. Jos yrität estää videon, kun et ole kirjautuneena, valintaikkuna kehottaa sinua kirjautumaan sisään.

Etusivulta

1. Napauta Lisää  videon vierestä.

2. Valitse Estä tämä video tai Estä tämä kanava.

3. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.

Katselusivulta

1. Napauta Lisää  videon yläpuolelta.
  2. Valitse Estä.
  3. Valitse avautuvasta valintaikkunasta Estä tämä video tai valitse Estä tämä kanava, jos haluat estää videoon liittyvän kanavan.
  4. Napauta uudestaan Estä.
  5. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.

Sisällön eston poistaminen

Jos haluat poistaa videon tai kanavan eston, voit tehdä sen asetuksista. Kirjautuneena estämäsi sisältö on edelleen katsottavissa silloin, kun et ole kirjautunut sisään sovellukseen.

1. Kirjaudu sisään YouTube Kids ‑sovellukseen.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Napauta Poista videoiden estoja.
  4. Napauta Kyllä, poista esto.
Huom. Jos käytät YouTube Kidsiä Family Linkillä, voit peruuttaa videoiden estoja vain Family Linkin asetuksista. Katso lisätietoja